Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Adil Osmanović u CD-u: SDA ide u anarhiju… lijevi, desni, centar, gužva, a šićardžija na ulazu…

Must Read

Kao čovjek koji je više od decenije u njenom vrhu i kao sudionik njenih najznačajnijih odluka, pobjeda, ali i grešaka i padova, Osmanović je govorio o aktuelnim previranjima unutar SDA

Najavivši ga kao svijevrsnog fenomena koji je osam godina bio potpredsjednik Republike Srpske (prvi Bošnjak na toj funkciji u ovom), i 12 godina drugi čovjek SDA, dok su se na vrhu stranke smjenjivali lideri, Senad Hadžifejzović predstavio je svog sagovornika Adila Osmanovića.
Na početku razgovora u Centralnom dnevniku Osmanović je odgovrio na pitanje kako je toliko dugo biti drugi čovjek stranke kojoj pripada?
Kao čovjek koji je više od decenije u njenom vrhu i kao sudionik njenih najznačajnijih odluka, pobjeda, ali i grešaka i padova, Osmanović je govorio o aktuelnim previranjima unutar SDA, pročišćavanju od ‘neodgovarajućih’ članova, a dotakao se i vrha stranke, događaja koji su uslijedili posljednjih mjeseci… Gdje je u svemu tome Bakir Izetbegović?

 

Pogledajte video…

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -