Petak, 3 svibnja, 2024

Majka BBC-evog stručnjaka objasnila zašto su djeca ušetala u sobu

Must Read

Nedavni snimak politologa Roberta I. Kellyja, čija su djeca tijekom važnog TV prijenosa upala u sobu i time ga posramila, postao je hit na internetu. Njegova majka u međuvremenu je objasnila zašto su mališani najvjerojatnije utrčali kod oca.

Baš u trenutku kada je Kelly za BBC analizirao posljedice opoziva južnokorejske predsjednice Park Geun-hje zbog korupcijskog skandala, u sobu je prvo ušetala njegova djevojčica, a onda i beba u hodalici.

Ne prekidajući uključenje, Kelly je jednom rukom morao pomaknuti djecu, sve dok se u sobi nije pojavila i njegova supruga koja ih je nespretno uspjela izvesti iz sobe.

Kellyjeva majka Ellen, koja živi u blizini Clevelanda u Ohiou, objasnila je da su četverogodišnja Marion i devetomjesečni James najvjerojatnije mislili da njihov otac razgovara s njom i njenim suprugom. Gospođa Kelly je rekla da ona i njen suprug Joseph često razgovaraju preko Skypea s Robertom, njegovom suprugom Jung-a Kim i njihovo dvoje djece, i da se obitelj tada često nalazi u prostoriji u koju su utrčala djeca.

– Djeca su vjerojatno čula glasove iz sobe i potrčala vidjeti baku i djeda. Nadam se samo da će mom sinu biti odano priznanje zbog njegove stručnosti, a ne zbog ovog incidenta -zaključila je.

Kelly, koji govori njemački, francuski, ruski, korejski, latinski i starogrčki jezik, u Južnu Koreju se preselio 2008. godine kako bi predavao političke nauke na Pusanskom nacionalnom sveučilištu. Ubrzo po preseljenju je upoznao svoju suprugu, s kojom je šest godina u braku.

Prvi.tv

Podsjetimo se 🙂

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -