Published On: Ned, ožu. 12th, 2017

Majka BBC-evog stručnjaka objasnila zašto su djeca ušetala u sobu

Nedavni snimak politologa Roberta I. Kellyja, čija su djeca tijekom važnog TV prijenosa upala u sobu i time ga posramila, postao je hit na internetu. Njegova majka u međuvremenu je objasnila zašto su mališani najvjerojatnije utrčali kod oca.

Baš u trenutku kada je Kelly za BBC analizirao posljedice opoziva južnokorejske predsjednice Park Geun-hje zbog korupcijskog skandala, u sobu je prvo ušetala njegova djevojčica, a onda i beba u hodalici.

Ne prekidajući uključenje, Kelly je jednom rukom morao pomaknuti djecu, sve dok se u sobi nije pojavila i njegova supruga koja ih je nespretno uspjela izvesti iz sobe.

Kellyjeva majka Ellen, koja živi u blizini Clevelanda u Ohiou, objasnila je da su četverogodišnja Marion i devetomjesečni James najvjerojatnije mislili da njihov otac razgovara s njom i njenim suprugom. Gospođa Kelly je rekla da ona i njen suprug Joseph često razgovaraju preko Skypea s Robertom, njegovom suprugom Jung-a Kim i njihovo dvoje djece, i da se obitelj tada često nalazi u prostoriji u koju su utrčala djeca.

– Djeca su vjerojatno čula glasove iz sobe i potrčala vidjeti baku i djeda. Nadam se samo da će mom sinu biti odano priznanje zbog njegove stručnosti, a ne zbog ovog incidenta -zaključila je.

Kelly, koji govori njemački, francuski, ruski, korejski, latinski i starogrčki jezik, u Južnu Koreju se preselio 2008. godine kako bi predavao političke nauke na Pusanskom nacionalnom sveučilištu. Ubrzo po preseljenju je upoznao svoju suprugu, s kojom je šest godina u braku.

Prvi.tv

Podsjetimo se 🙂

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer