Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

CRNADAK: Dodik nije ni tražio vizu, a tvrdi da je odbijen

Must Read

Predsjednik Republike Srpske optužio za harangu ambadsadoricu SAD-a u BiH Maureen Cormack
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je sinoć za RTRS da mu je Ambasada SAD-a u BiH odbila zahtjev za diplomatsku vizu za odlazak na inauguraciju novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, uz obrazloženje da tamo ne ide kao predstavnik BiH, i pokazao papir za koji tvrdi da je pozivnica.
 
“Čemu onda diplomatski pasoš BiH?”, upitao je Dodik i dodao da ne isključuje mogućnost njegovog odricanja, te da je sve izvjesnije da će u narednoj godini putovati sa srpskim pasošem.
 
Predsjednik RS-a naglasio je da je poziv dobio od ljudi koji su bili u Trumpovom izbornom štabu, te da ga akreditacije čekaju u Washingtonu. Dodik je ponovo pričao o razgovoru sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Hoytom Jeeom u kojem je Jee tražio da se SNSD odrekne deklaracije u vezi sa procesima 2018. godine i optužio ambasadoricu Maureen Cormack za harangu.
 
Kako je sinoć izjavio ministar vanjski poslova BiH Igor Crnadak Dodik preko MIP-a nije tražio vizu, a ni u Ambasadi SAD-a u BiH.
 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -