Četvrtak, 24 listopada, 2024

Europarlamentarac masturbirao ispred dvije maloljetnice, objasnio da to radi ‘zbog stresa’

Vrlo
- Advertisement -


Robert Rochefort još u kolovozu uhvaćen je kako masturbira ispred dvije maloljetne djevojke u “uradi sam” trgovini Castorama u Velizyu, gradiću po
red Pariza, javlja Le Monde.

Uhvatio ga kupac

Ovog 61-godišnjeg eurozastupnika je u činu uhvatio jedan kupac koji ga je istukao i srušio na pod prije nego je došla policija.
Uhićen je te priveden u policijsku postaju na ispitivanje gdje je objasnio policajcima da “mora masturbirati kad je pod stresom”.
 

Osramoćeni političar

Kasnije je izjavio da je dao priznanje samo kako bi izbjegao noćenje u pritvoru. Sud nije priopćio kakvu presudu je dobio, ali vjerojatno je da se radi o novčanoj kazni. Rochefort je izjavio da je slučaj sada zaključen.
Osramoćeni političar zbog skandala je smijenjen s mjesta potpredsjednika liberalne stranke MoDem, ali ne i s mjesta u Europskom parlamentu. Predsjednik stranke Francois Bayrou komentirao je: “Ovo je ludo i vrlo ozbiljno ako je istina. Ovo samo pokazuje da nikad ne upoznaš do kraja neke ljude.”

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

I tako je Picula postao najpopularniji političar u Hrvatskoj

Plakati s Toninom Piculom u ustaškoj kapi osvanuli u Srbiji: Desničari reagiraju na njegovo imenovanje izvjestiteljem Europskog parlamenta za...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -