Nedjelja, 29 rujna, 2024

STEFANOVIĆ: Sanjin Sefić je u rukama srpske policije

Vrlo

Ministar unutarnjih poslova (MUP) Srbije Nebojša Stefanović izjavio je sinoć da se Sanjin Sefić, koji se sumnjiči da je automobilom usmrtio dvije djevojke u Sarajevu, nalazi u rukama srpske policije i da će biti procesuiran u skladu s međunarodnim propisima koji uređuju oblast ekstradicije, javlja Tanjug.
Kako je naveo, državljanin Bosne i Hercegovine koji je osumnjičen da je u Sarajevu automobilom usmrtio dvije djevojke, pa potom pobjegao u Srbiju, bit će procesuiran u skladu s međunarodnim propisima.
“Bit ćemo u kontaktu s kolegama iz BiH kako bismo što brze okončali kompletan postupak. Ljude uvijek pogode događaji poput stradanja nedužnih djevojaka u Sarajevu, ali je naša policija poslala jasnu poruku da oni koji se na bilo koji način ogriješe o zakon neće moći naći utočiste u Srbiji”, naveo je Stefanović.
Županijski sud u Sarajevu potpisao je naredbu za raspisivanje potjernice za Sanjinom Sefićem, koji je pregazio dvije djevojke u Sarajevu i potom pobjegao u Srbiju, kao i rješenje o određivanju pritvora.
Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jučer ranije  da Sefić nije državljanin Srbije, niti na teritoriji Srbije zemlje ima prebivalište ili boravište./HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

NIKOME NIŠTA NIJE JASNO: Zašto je Armija BIH ubijala građane BIH u BIH selu Miletić? Usred BiH!

Prije 31. godinu, 24. 4. 1993., u selu Miletići kod Travnika mudžahedini, počasni državljani BIH, kojima je naš ex...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -