Utorak, 30 travnja, 2024

Old bridge derby danas u Mostaru: Zrinjski preokrenuo protiv Veleža

Must Read

 

Petnaesto kolo nogometne BH Telecom Premier lige BiH donijelo je u Mostaru gradski derbi između Zrinjskog i Veleža u kojem je pobjedu pred 6500 gledatelja upisala ekipa Plemića rezultatom 2:1.

Ekipa Veleža povela je preko Dine Hajdarevića već u trećoj minuti utakmice, nakon čega je Velež imao nekoliko stopostotnih prilika, no nije uspio povećati prednost.

Kazna je stigla pri kraju prvog poluvremena kada je Filip Arežina u drugoj minuti sudačke nadoknade iz slobodnog udarca, uz pomoć vratnice, svladao vratara Bobića i izjednačio na 1:1

Nakon gola domaće momčadi, isključen je, zbog prigovora sucu Pilavu, trener Rođenih Ibro Rahimić.

Podjednaku igru gledali smo u drugom poluvremenu, sa podjednakim brojem prilika s obje strane, no uz bolju inicijativu ekipe Zrinjskog.

Drugi žuti karton zbog simuliranja dobio je u 85. minuti igrač Zrinjskog Goran Marković, a samo dvije minute nakon toga uslijedila je odlična akcija Zrinjskog u kojoj je Igor Aničić, nakon proigravanja Muminovića, prevario obranu Veleža i zabio za konačan rezultat utakmice Zrinjski – Velež 2:1.
Valja napomenuti kako je utakmicu obilježilo fer i korektno navijanje bez ikakvih nereda. U drugom današnjem susretu koji je počeo u 13 sati u istočnom Sarajevu Slavija i Leotar su odigrali neriješeno (0:0).

 

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

‘Skinite se s TikToka i uzmite oružje’. Britanci ismijavaju gen Z nakon vijesti o mobilizaciji

  Mnogi su isprva mislili da je vijest mobilizaciji još jedna lažna vijest s društvenih mreža, međutim shvatili su da je istina...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -