Četvrtak, 26 rujna, 2024

CAMERON DOLAZI U BANJA LUKU: Zanima ga kako Srbi uspijevaju 51 posto spustiti na 49…

Vrlo

London je danas iznenadnom depešom zatražio od službene Banja Luci hitne sastanke sa srpskim ekspertima za statistiku te sa predsjednikom Srpske.

Na Otoku su  naime primjetili, čitajući BH portale, kako su srpski statističari drugačijom metodom prebrojavanja uspjeli broj Bošnjaka s 51%  spustiti na 49% u samo jednom danu.

Ako bi Britanija primjenila matematiku Republike Srpske, možda bi mogli broj onih koji su bili za Brexit spustiti na 49% kazao je glasnogovornik ureda britanskog premijera.

Ured predsjednika Republike Srpske dovji hoće li službeno primiti Camerona.

“Dodik želi da Britanija napusti Uniju, a ne da ostane u njoj, i to je u ovom interesu stav i Republike Srpske.  Mi ćemo u budućnosti biti dragi domaćini Škota i Iraca a unitaristima ne mislimo davati savjete, kazao je   Mihajlo Rustikar  tajnik predsjedničkog ureda,  te dodao kako je stav Predsjednika Srpske da on neće spašavati Britaniju od volje njenog naroda, premda bi ga susret s Cameronom usred Banja Luke politički ojačao.

Milorad Dodik za razliku od Camerona poštuje volju Britanaca, moglo se čuti na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare održanoj u zgradi Vlade. Konferencija je bila izuzetno kratka a na dodatna pitanja nije bilo odgovora.

Službeno Sarajevo za sada nije reagiralo na ovu najavu no očekuje se  da će zbog  najavljenog dolaska Davida Camerona u BIH, koji zaobilazi legalne i legitimne  institucije Bosne i Hercegovine u London biti poslana oštra prosvjedna nota.

“Ako Cameron treba savjet kako 49 nagurati na 51 pravo mjesto je Sarajevo a ne Banjaluka. Mi jako dobro znamo s postotcima i nije poanta u smanjivanju nego u povećanju postotaka” kazao je u izjavi za Avaz vođa pokreta “Nevažno je izjasniti se kao Bosanac”, g. Sejfudin Tokić koji je zaprijetio da će se u slučaju dolaska Davida Camerona u Banja Luku zapaliti ispred Banskih dvora.

Službeni Mostar ovaj put se nije oglašavao. U kladionicama su. Tek  je fan klub Blaža Kraljevića iz Dretelja izišao s priopćenjem kako su  Banski dvori u Banja Luci jasan znak čija je Banja Luka.

U 3 sata očekuje se izvanredno obraćanje biskupa Komarice.

tekst je politička satira
MS l Poskok.info

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Meditacija nije ono što mislite. Radi se doslovce o teretani za mozak…

Kada čujete da netko meditira svakodnevno, pomislite: "Evo ga, još jedan što diše dublje od prosjeka."Ali što ako vam...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -