Petak, 3 svibnja, 2024

PANIKA U BRUXELLESU: Dojava o bombi u trgovačkom centru, jedna osoba uhićena

Must Read

Belgijska policija uhitila je u utorak ujutro muškarca, koji je možda kod sebe imao eksploziv, nedaleko od trgovačkog centra u središtu Bruxellesa nakon čega je sazvan sastanak nacionalnog centra za krizne situacije i belgijskog premijera.

Policija je blokirala područje oko trgovačkog centra City2 u glavnoj trgovačkoj ulici u središtu grada nakon dojave stanara o sumnjivom paketu, javili su lokalni mediji.

“Muškarac je uhićen jutros u 5.30 sati i moguće je da je imao kod sebe eksploziv. Pirotehničari provjeravaju te informacije”, rekla je glasnogovornica tužiteljstva u Bruxellesu.

Kako javlja RTBF, čini se da na prsluku nije pronađen eksploziv, a ništa opasno nisu pronašli ni nakon pregleda trgovačkog centra.

Belgijski krizni centar, koji koordinira mjere sigurnosti, priopćio je da je u tijeku sastanak o tom incidentu i da je na njemu prisutan premijer Charles Michel.

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru

Brusselse Nieuwstraat volledig afgezet door indrukwekkende politiemacht

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -