Srijeda, 23 listopada, 2024

Sukob izbjeglica u grčkoj luci Pirej, osmero ozlijeđeno

Vrlo
Najmanje osam osoba je ozlijeđeno u sukobima koji su u srijedu navečer izbili između sirijskih i afganistanskih izbjeglica u najvećoj grčkoj luci Pirej u Ateni, priopćile su grčke vlasti…

Grčka obalsna straža navodi da je tučnjava, koja je izbila kasno navečer u srijedu, trajala gotovo tri sata i da je okončana intervencijom lokalne policije.

Nakon tučnjave hospitalizirano je osam osoba. Oko 50.000 izbjeglica i migranata trenutno je blokirano u Grčkoj zbog zatvaranja balkanske rute koju su koristili na putu ka zapadnoj Europi.

Prema sporazumu EU i Turske, svatko tko bude uhvaćen u ilegalnom prelasku u Grčku, bit će vraćen u Tursku. Oko 1.500 migranata i izbjeglica prosvjedovalo je ispred zgrade Europske komisije u Ateni zbog pomenutog sporazuma EU i Turske, koji će u potpunosti početi da se primjenjuje od 4. travnja.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -