Četvrtak, 24 listopada, 2024

HOLLANDE: Mrežama koje su organizirale napade u Parizu i Bruxellesu približio se kraj

Vrlo
- Advertisement -

Francuski predsjednik Francois Hollande je izjavio kako se mrežama koje su organizirale napade u Parizu i Bruxellesu, približio kraj, ali da druge mreže još uvijek predstavljaju prijetnju.

Hollande je pred sastanak s bivšim predsjednikom Izraela Shimonom Peresom, u izjavama za medije govorio o terorizmu.

– Došli smo do rezultata vezanih za počinitelje napada u Parizu i Bruxellesu. Mnogo je osoba uhićeno i zahvaljujući tome smo saznali da postoje i druge mreže. Mreže u Parizu i Bruxellesu su gotovo uništene, ali druge mreže još uvijek predstavljaju prijetnju, kazao je Hollande i dodao kako su svjesni opasnosti terorizma za Francusku.

Francuski predsjednik je rekao kako je potrebno riješiti problem u Siriji kako bi prijetnja od terorizma u potpunosti nestala.

On je naglasio i to kako neće biti zanemarena sigurnost vanjskih granica Europske unije (EU), ali na taj način da se poštuju prava izbjeglica.

U terorističkim napadima u Parizu koji su se dogodili prošle godine poginulo je 130, a ozlijeđeno 350 osoba. U posljednjim napadima u Bruxellesu poginula je 31, a ranjeno blizu 300 osoba./Anadolija/HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zašto medicinski kanabis čeka onkraj “europskog puta”?

Na sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, šef Kluba SDP-a, Saša Magazinović, ponovno je podignuo pitanje legalizacije medicinskog kanabisa,...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -