Srijeda, 23 listopada, 2024

VELEPOSLANIK BIH U BELGIJI Deset državljana BiH čeka da napusti Bruxelles

Vrlo

Veleposlanstvo u Belgiji organizirat će danas ili sutra prijevoz za deset državljana BiH koji moraju otputovati iz Bruxellesa, potvrdio je Srni veleposlanik  BiH Draško Aćimović.
“Potrudit ćemo se da danas ili sutra organiziramo prijevoz za naše državljane, vidjet ćemo je li moguće osigurati let sa aerodroma u Amsterdamu ili Frankfurtu, s obzirom da briselski aerodrom neće raditi”, dodao je Aćimović.

On je rekao da su četiri državljana BiH juče bila na briselskom aerodromu, od kojih su dva otputovala u osobnom aranžmanu.

“U stalnoj smo vezi sa našim građanima. Svi su zdravi i na sigurnom su, ali su uplašeni i uznemireni”, naveo je ambasador.

Aćimović je rekao da se život u Bruxellesu pomalo normalizira, ali da su u tijeku velike akcije sigurnosnih službi potrage za teroristima.

U dvije eksplozije koje su juče aktivirane na aerodromu u Bruxellesu, a potom i treće na stanici metroa udaljenoj nekoliko stotina metara od zgrada Europske komisije, Europskog savjeta i Europskog parlamenta, poginulo je 35, a ranjeno više od 200 osoba.

Odgovornost za napad preuzela je ekstremistička organizacija “Islamska država”.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -