Subota, 26 listopada, 2024

“PRAVDA ZA MAHIRA”: Branik nade u pravdu pao zbog novca roditelja zlostavljača

Vrlo
- Advertisement -

Građanska inicijativa „Pravda za Mahira” smatra očekivanom odluku Tužiteljstva sarajevske županije, na čelu sa Dalidom Burzić, da se optužnica neće podizati.

Samo trajanje i tok istrage, kao i ispitivanje svjedoka koji nemaju nikakva relevantna saznanja, a izostavljanje ispitivanja onih ključnih, jasno su nas uputili u pravac u kojem „istraga” ide. Nismo očekivali da će posljednji branik nade u pravdu i zaštite nejakih pasti zbog novca i političkih pritisaka roditelja zlostavljača, ali nismo ni iznenađeni.

Građanska inicijativa „Pravda za Mahira” dat će svu moguću podršku obitelji pokojnog Mahira Rakovca u ulaganju prigovora na tužiteljsku odluku i istrajavanju na otkrivanju istine i pravde. Iskoristit ćemo sve instance, institucije i zakonom dozvoljena sredstva da se raskrinka mreža moći i nepravde koja obavija Mahira od dolaska u Inernacionalnu skolu Bosna Sema, a sada i njegovu obitelj u potrazi za pravdom.

Istinu znamo, od pravde ne odustajemo!, stoji u priopćenju Građanske inicijative 2Pravda za Mahira”./HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Federalni ministar Delić: Izrael danas predstavlja najokrutniji sistem upravljanja, sveobuhvatnog genocidnog modela

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić objavio je da se danas, dok svijet svjedoči stravičnim slikama iz...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -