Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

“PRAVDA ZA MAHIRA”: Branik nade u pravdu pao zbog novca roditelja zlostavljača

Must Read

Građanska inicijativa „Pravda za Mahira” smatra očekivanom odluku Tužiteljstva sarajevske županije, na čelu sa Dalidom Burzić, da se optužnica neće podizati.

Samo trajanje i tok istrage, kao i ispitivanje svjedoka koji nemaju nikakva relevantna saznanja, a izostavljanje ispitivanja onih ključnih, jasno su nas uputili u pravac u kojem „istraga” ide. Nismo očekivali da će posljednji branik nade u pravdu i zaštite nejakih pasti zbog novca i političkih pritisaka roditelja zlostavljača, ali nismo ni iznenađeni.

Građanska inicijativa „Pravda za Mahira” dat će svu moguću podršku obitelji pokojnog Mahira Rakovca u ulaganju prigovora na tužiteljsku odluku i istrajavanju na otkrivanju istine i pravde. Iskoristit ćemo sve instance, institucije i zakonom dozvoljena sredstva da se raskrinka mreža moći i nepravde koja obavija Mahira od dolaska u Inernacionalnu skolu Bosna Sema, a sada i njegovu obitelj u potrazi za pravdom.

Istinu znamo, od pravde ne odustajemo!, stoji u priopćenju Građanske inicijative 2Pravda za Mahira”./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -