Petak, 18 listopada, 2024

Coca Cola je naučila da baš i nije pametno Rusima i Ukrajincima slati čestitke s kartama

Vrlo

Prvo su objavili kartu Rusije bez Krima, a u drugu su uključili sve sporne teritorije.

Coca Cola je samo htjela čestitati Novu godinusvojim fanovima. Umjesto toga, uspjela je razbjesniti dva ogromna tržišta, Rusiju i Ukrajinu. U novogodišnjoj poruci koju je objavila na najpopularnijoj društvenoj mrežiVKontakte, Coca Cola je objavila stiliziranu kartu Rusije. Ali karta nije uključivala Krim, koji je Rusija pripojila u ožujku 2014. i izazvala rat.

Nakon što ih je masa korisnika VK-a zasula bijesnim reakcijama, Coca Cola je u utorak ponovno objavila čestitku, na kojoj se ruski teritorij ovoga puta proteže preko Krima. Uključili su i Kurilsko otočje u Tihom oceanu koje je Rusija 1945. otela Japanu i spor još traje.

coca cola vk

Da budu sigurni, uključili su i Kalinjingrad, rusku oblast između Poljske i Litve. Ali onda su ih napali Ukrajinci, koji su zbog nove karte na čestitki započeli bojkot Coca Cole.  Coca Cola se na kraju predala i na Facebooku objavila:  “Dragi prijatelji! Hvala na pažnji. Odlučili smo obrisati post koji izaziva zabrinutost.”

 

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -