Utorak, 7 svibnja, 2024

VIDEO Mislio da je dobio Mercedes za Božić, a onda se neugodno iznenadio

Must Read

Dosta smo sigurni da je ovo najokrutnija fora ovogodišnjih blagdana. Antonia Byrne, iz Croydona u Velikoj Britaniji, jučer je na svom Facebooku objavila video svog brata Williama kako otvara poklon koji mu je poklonila za Božić.

Dečko polako otvara malu kutijicu, kad odjednom stane, u potpunoj nevjerici. U tolikom je šoku od onoga što vidi u kutiji, da je baca na krevet i počne unezvijereno hodati po sobi, vičući “Nema šanse, nema šanse”. Napokon iz kutije izvlači ključeve od Mercedesa, odnosno nešto što tako izgleda, te polako hiperventilira. Pritom ne skida najveći osmijeh s lica.

A onda se događa nešto jako bolno – sestra mu predlaže da pogleda dno ključeva koje drži u ruci i stisne. U sljedećem trenutku William problijedi. Shvaća, naime, da je samo dobio upaljač u obliku ključeva za Mercedes, nakon čega ga bijesno baca i bježi iz sobe.

Antonia je, naravno, cijelu stvar snimila i objavila uz caption: “Kad tvoj brat misli da ima Mercedes Benz, a zapravo ima samo novi upaljač”. Video, koji završava njezinim okrutnim smijehom, postao je golemi hit, preonsi Telegram.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Kako će zastupnici BH Hrvata koji budu glasali za izbacivanje Srba iz Vlade RH nazad kući za Ilindan ili Gospojinu?

Imate li vi neku ideju? Ili mislite da se oni više ne misle vraćati kući? Dobro Milas je ionako u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -