Nedjelja, 5 svibnja, 2024

JABLANICA: “Jedna mala zajednica” koja je protjerala sama sebe, obilježila Božić

Must Read

Vjernici katoličke vjeroispovijesti, polnoćnom misom u crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Jablanici, dočekali su blagdan Božića, prenosi Fena.

Don Marko Šutalo, jablanički župnik, kazao je u izjavi za medije kako je župa u Jablanici jedna mala zajednica koja se na poseban način raduje velikom Isusovom blagdanu, koji je u čitavom svijetu najprije blagdan mira.

– I dan danas Isus donosi poruku mira i prenosi je preko nas vjernika. Svim vjernicima katolicima želim čestitati Božić riječima na dobro vam došao Božić, sveto porođenje Isusovo, a svim ljudima dobre volje, koji su u ove dane došli svojim obiteljima iz različitih dijelova svijeta, neka ih novorođeni Isus osnaži i ohrabri na njihovom životnom putu. Ovu prigodu koristim kako bih i svim građanima čestitao Novu 2018. godinu, neka ih prati Božiji blagoslov, i na njihovom životnom putu, u radu, neka sve njihove korake blagoslovi kako bi i ovaj naš kraj, ovaj grad i naša zemlja svakim danom bila što sretnija – poručio je don Marko Šutalo.

Prema mišljenju sudca Agiusa, katolika je danas malo u Jablanici, jer su 90-ih sami sebe strpali u logore, a potom su sami sebe protjerali.

Sudcu Agiusu, heroju nepogrešivosti, čestitamo ovom prilikom Božić.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -