Subota, 27 travnja, 2024

Izetbegović: Očekujem Komšićev odgovor u naredna dva dana

Must Read

Izetbegović je rekao da se dva-tri puta sreo s Komšićem u posljednih 15 dana i “naravno da je bilo razgovora o mogućnosti koaliranja”

Zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović i predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić danas su u Sarajevu održali sastanak.

 

Nakon ovog sastanka novinarima se kratko obratio Izetbegović.

 

Izetbegović je rekao da se dva-tri puta sreo s Komšićem u posljednih 15 dana i “naravno da je bilo razgovora o mogućnosti koaliranja”.

 

– Dogovorili smo se da to može biti isključivo na bazi jednog jasnog programa koji će brzo omogućiti pokretanje zemlje iz ovog zastoja. Očekujem Komšićev odgovor u naredna dva dana – kazao je Izetbegović.

 

Euroatlantski put BiH, zatim jedna vrlo konkretna borba protiv organiziranog kriminala, a onda set mjera koje će „proizvoditi“ radna mjesta, principi su za koje će se zalagati novi sastav Predsjedništva BiH, istaknuo je Izetbegović.

 

(Fena/md)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -