Published On: Ned, pro 5th, 2021

35 milijuna dolara za dan posla u tvrtki sumnjive države: Clooney odbio, želi mirno spavati…

Glumac George Clooney rekao je da mu je jednom ponuđeno 35 milijuna dolara za jedan dan posla, ali je odbio ponudu nakon što je zaključio da mu se ne isplati, prenosi Index.

Oscarom nagrađeni glumac i producent ispričao je anegdotu nakon što ga je novinar tijekom intervjua za The Guardian pitao je li ikad pomislio da ima dovoljno novca.

“Pa da. Ponuđeno mi je 35 milijuna dolara za jednodnevni posao na snimanju reklame za aviokompaniju”, rekao je i dodao da se konzultirao s Amal, svojom suprugom te da su odlučili da se ne isplati.

Avioprijevoznik se povezivao sa, kako kaže, “zemljom koja je, iako je saveznik, ponekad upitna”.

“Pomislio sam: Pa, ako mi oduzima minutu sna, ne isplati se”, rekao je oskarovac.

Uz svoju desetljećima dugu karijeru u Hollywoodu, Clooney ima i opsežan poslovni portfelj, a zaradio je preko 40 milijuna dolara za svoj reklamni rad s jednom švicarskom kompanijom.

Njegova tvrtka za proizvodnju tekile, Casamigos, prodana je prije četiri godine za milijardu dolara, objavio je ranije Insider.

Clooney se osvrnuo i na to zašto više ne glumi tako često kao prije.

“Općenito, jednostavno nema toliko sjajnih uloga – i, gledajte, ne moram glumiti. Moja supruga i ja vodili smo ovaj razgovor kad sam ovog ljeta napunio 60 godina. Rekao sam: ‘Još uvijek mogu dosta dati i oboje volimo to što radimo. Ali moramo se pobrinuti da ne budemo glupi. Dakle, dio toga je samo da se pobrinemo da živimo svoje živote’”, zaključio je glumac.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Chara
Chara
1 mjesec prije

Ma ne laži ba, Kluni. Za 35 miliona dolara ti bi dao Johnu Holmsu da te zigu jedan dan.

Chara
Chara
Odgovori   Chara
1 mjesec prije

Bil ti, Blankice?