Published On: Wed, Dec 4th, 2013

ČESTITAMO! Inzko sutra dobija svoju 55-u plaću, novih 25.000 Eura!

Skromni i  patetični austrijski katolik, veliki vjernik, i štovatelj Gospe, Sv. Ante, Sv. Franje, Duha Svetog, Isusa i svega što ga uči poštenju i skremnosti, lik koji će prema novozavjetnim poslanicama o pravdi, u koje navodno vjeruje, i u koje se tako razvikan i pobožan kune,  biti promptno plinoficiran u slovenskom dijelu Limba, Valentin Inzko, čovjek koji u Austriji igra ulogu rigidnog slovenskog nacionaliste dok se u BIH bezuspješno bori protiv tri BH nacionalizma, srpskog, hrvatskog i onog najgoropadnijeg pseudograđanskog, čitaj bošnjačkog, sutra će dobiti svoju 52-u po redu plaću od kada je imenovan na super plaćeno mjesto visokog pendrek efendije za BIH koje se prema odluci međunarodne zajednice plaća nit manje nit više nego 25.000 eura bruto u kešu. Inzko je tako za svoju mutavost, suspnezije institucija BIH, i nastavak politike konstroliranog kaosa u ovoj balkanskoj paradržavi do sada uprihodio nit manjenit više nego 1.375.000 Eura čiste europske love, iz fondova koje odnedavno pune i građani Hrvatske. Budući da je od 570.000 Hrvata u BIH mnogi od njih porezni obveznik  i EU apsurdno je da tako Hrvati u BIH plaćaju Inzka, oni isti čije je kolektivno pravo prebrisao svojim turskoameričkim suspenzijama ovaj univerzalni borac za građansko, i slovenski vikend nacionalist.

Kad ode iz BiH, ostat će upamćen ni po čemu. Saraj čaršija oplakivat će još jednog praktičngo provoditelja unitarizacije zemlje dok će mu Srbi i naročito Hrvati željeti najgore. Slično kao i njihovim prethodnicima.

I dok će milijun i 370 tisućiti Inzkeurić ostati upamćen kao matematički genije koji je promijenio zakone aritmetike kako bi jednog korumpiranog mesara doveo na vlast, a sve kako bi prodisala jedna druga isto tako austrijska korumpirana banka tako će njegov prethodnik Petritsch ostati upamćen kao razbojnik koji je tenkovskim gušenjem Hercegovače banke otvorio slobodna bankarska polja mladim austrijskim bankama koje su se u to vrijeme tek spremale na kamatarsku žetvu.

Ekonomija inače ne poznaje riječ tenk, niti pljačku, kao legitimna financijska sredstva poslovanja. No kako je Inzku dano da mijenja zakone matematike tako je i Petritschu također bilo dano da miijenja zakone ekonomije.

Jednako kako je Ashdown izmjenio zakone lokalne demokracije uvevši pravilo da većina u Mostaru niej većina sve dok manjna ne postane većina. Ta odluka o mostarskom Statutu ukinuta je na Ustavnom sudu no i dalje je na snazi, budući da je BIH naseobina u kojoj odluke Ustavnog suda nisu nešto što se promptno mora provesti.

Al zato se promptno mora vratiti Lijanov dug Hypo banci, koji ovih mjeseci vraćaju svi građani Federacije, na način da oni rade i plaćaju poreze a potom Lijan, uz Inzkovo tapšanje, iste izvlači iz proračuna i šalje u Austriju.

Naravno, SIPA, Interpol i slični nikada neće upasti Inzku u ured niti će u svijetu u kojem vlada bankarska logika takvi ikada biti procesuirani.

Umjesto toga, oni će nama , priprostoj balkanskoj raji držati govore o korupciji.

Petritsch , kad bude toćao noge u jednoj dubrovačkoj vili koju je za par tisuća eura “oteo” od jednog srpskog izbjeglice držat će govore o moralu i pravdi, a Paddy Ashdown koji je pucao po Irskim civilima na krvavu nedjelju kazat će nam kako on kao liberalni demokrat oduvijek stoji na strani demokracije. I izvadit će neku novu salvetu…za neke nove projektirane kaose.

Uglavnom, ova tri glupana još i nisu toliko glupi koliko ovaj tekst hotije reći. Zapravo se radi o inteligentnim kriminalcima , pljačkašima i ubojicama kojima je samo glupi BH trokut omogućio da od svojih polurealiziranih karijera naprave profitabilan posao na prostoru polupolitičke stvarnosti. Glupi Bošnjaci, glupi Srbi i glupi Hrvati, omogućili su im da budu to što jesu. Posljednji faraoni zemaljske kugle kojima je dozvoljeno da kradu, ubijaju, pljačkaju, smjenjuju , i mijenjaju zakone po vlastitoj logici, kršeći pri tome sva načela koja su bili dužni štititi.   Bez naravno  ikakvih ovozemaljskih posljedica.

Uglavnom, najljigavijem liku koji je hodao zemljom humskom i bosanskom nakon Mehmeda El Fatiha, i Patricka Moona, Valentinu Inzku, želimo ugodno trošenje još jedne pošteno zarađene plaće.

Odmori se Valentine, beže bosanske burleske.

Ta zaslužio si. Tko smije reći da nisi?

p.s. pitanje građanima BIH, naročito Bošnjacima:

Što mislite zašto bi međunarodni aparatdžici u BIH pristali normalizirati BIH i povući se iz nje dok zarađuju ovoliko, i što mislite zašto podržavaju upravo ona nerealna rješenja za BIH koja im jamče dugoročan kaos i dugoročnu međunarodnu arbitražu oko umiruće države? Šta bi dobili kad bi lobirali za rješenja koja jamče jeftinu i politički stabilnu BIH osim otkaza i pakovanja kofera?

poskok.info