​Potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić objavio emotivni status o svom ocu

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić na svome facebook profilu objavio je emotivni status povodom treće obljetnice smrti svoga oca.

Dok sjedim na mom rodnom hercegovačkom kamenu, sjećam se trenutaka kada je prije tri godine posljednji put “išao leći” moj otac, koji mi je uzor u životu. Godine polako prolaze, zaspao si čvrsto i čekaš me na nekom ljepšem i boljem mjestu, a u srcu toliko želim da si opet tu, tu kraj stare majke, kraj svoje djece i svojih unuka i da si tu kraj mene.

Nikada neću zaboraviti tebe, tvoj topli pogled, blagi izraz lica i tvoj osmijeh iz kojeg je zračila sva sreća ovog svijeta. Zajedno smo razgovarali o mom životu i znao si mi reći da mladost ponekad nosi nepromišljenost, nepredvidivost, stalno “trčanje” i traženje kvantitete, no da ću s godinama shvatiti da mi u životu treba stabilnost i kvaliteta te da ono što čini čovjeka nisu brojke, već njegova dobra djela i istinska dubina njegove dobrote, pružanje bezuvjetne ljubavi i nježnosti.

Bio si uvijek posvećen svojoj obitelji, onom što si činio, što si želio, onom što si govorimo i bio si ponosan na ono što si napravio u životu. U tvojim rukama sam se osjećao kao pijesak koji si držao na dlanovima ispruženih ruku, dovoljno zatvorenima da me zaštitiš od svih životnih vjetrova, a opet dovoljno otvorenima da mi daš slobodu.

Uvijek si mi govorio da se usudim sanjati i da nikada ne odustajem od svojih snova. Bio si moja mirna luka i moj mir, a danas tražim neku drugu mirnu luku u kojoj ću naći svoj mir i u kojoj ću biti voljen i spokojan. Znaj da neću nikada odustati od svojih snova, a ti mirno spavaj, dragi ĆAĆA moj !!!