Utorak, 25 lipnja, 2024

​Čovjeka s najvećim penisom na svijetu nitko ne želi zaposliti, pa od države traži invalidninu

Must Read

Roberto Esquivel Cabrera iz Meksika službeno je najobdareniji muškarac na svijetu, a laskava titula donijela mu je planetarnu popularnost.

Nada se da će ući u Guinessovu knjigu rekorda, a svoj alat od pola metra ponosno vuče za sobom gdje god ide. Na prvu njegova posebnost možda i izaziva zavist jačega spola, ali čini nam se da ovome junaku i nije baš tako lako u životu… Roberto, zahvaljujući svome muškome ponosu dugome 48 centimetara, nikada nije ni na trenutak u obzir uzeo mogućnost da svoj problem riješi operativnim zahvatom. Iako je njegov liječnik već prije iskazao nevjericu zbog toga, nudeći mu normalan život, ovaj tvrdoglavi Meksikanac odlučio je ostati vlasnik najvećega svjetskoga penisa, piše Slobodna Dalmacija.

Ipak, progovorio je o problemima s kojima se susreće. Jedan od najvećih je to što ga, sasvim očekivano, nitko ne želi zaposliti. Roberto ne može, naime, nositi nikakvu uniformu, kreće se ograničeno, a za Metro se požalio kako se ne može ni sagnuti, a ni trčati.

“Na razgovorima za posao kažu da će mi se javiti, no to se nikad ne dogodi”, požalio se on. Stoga je Roberto od države zatražio invalidninu. Pridodao je molbi brojne urinarne infekcije koje ga muče, kao i činjenicu da mora penis svakodnevno umatati gomilom zavoja, a kad ide na spavanje treba ga leći na poseban jastuk.

Unatoč svemu, zadovoljan je. “Sretan sam jer znam da nitko nije veći od mene”, zaključuje 54-godišnji Meksikanac ponosno.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PA COOL: Vahida Velić je djevojka iz našeg kraja a radi u svemirskoj agenciji!

Vahida Velić, zaposlena u Europskoj svemirskoj agenciji (ESA), svojim životnim putem i postignućima nadahnjuje mnoge. Danas se ova inženjerica...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -