Subota, 27 travnja, 2024

MISS RUSIJE ZBOG OVE FOTOGRAFIJE IDE U ZATVOR? Pozirala je omotana samo u rusku zastavu: ‘To vrijeđa dušu ruskog čovjeka!’

Must Read

Novopečena Miss Rusije Sofija Nikitčuk našla se na udaru istražitelja ruske Sverdlovske oblasti nakon što se za naslovnicu lokalnog časopisa Stolnik fotografirala omotana samo u rusku državnu zastavu. Kako piše The Moscow Times, uz sliku ruske ljepotice objavljen je naslov ‘Okus pobjede’, a riječ je zapravo o specijalnom izdanju časopisa povodom 70. obljetnice pobjede SSSR-a i saveznika u Drugom svjetskom ratu.

Glavna urednica Stolnika Ana Rešjotkina potvrdila je da su se istražitelji počeli raspitivati o naslovnici. ‘Pozvali su me prošlu srijedu u tužiteljstvo na razgovor. Bila sam tamo pola sata, a nakon svega morala sam napisati izjavu o tome tko je odgovoran za donošenje odluke da takva fotografija bude objavljena na naslovnici. Ja sam preuzela odgovornost u potpunosti’, izjavila je i dodala da je iz državnog aparata otad nitko ponovno nije zvao.

Neimenovani je izvor otkrio lokalnom portalu Znak.com da je istraga pokrenuta nakon prijave zasad nepoznate osobe kojoj je naslovnica očito nanosila duševne smetnje.
Časopis Stolnik je u međuvremenu na svojoj web stranici objavio nešto drugačiju naslovnicu tiskanog izdanja. Na njoj je ponovno bila lijepa missica, ali ovoga puta odjevena u crvenu haljinu, dok je ruska zastava bila u pozadini.

Fotografiranje je navodno obavljeno još u travnju u Jekaterinburgu, u kojem manekenka inače živi, a neposredno nakon što je pobijedila na nacionalnom izboru za miss.
Oskvrnuće ruske zastave u Rusiji je kazneno djelo zbog kojega se ide u zatvor i to do godinu dana.
Prije dvije godine pod istragom su se našle tri plesačice koje su svoju točku tijekom striptiza u Čeljabinsku izvele omotane u ruske stijegove, koje su u konačnici bacile na pod.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACRON a peur que la Russie conquière l’Europe. Pourquoi a-t-il peur de ça ? Qu’est-ce qui est mal à ce que Paris soit libéré...

Le président français Emmanuel Macron a appelé à une défense européenne plus résolue et intégrée, exposant sa vision d'une...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -