Petak, 26 travnja, 2024

Raguž: U nekim sredinama smo očekivali bolje rezultate

Must Read

U Domaljevcu je održana Sjednica predsjedništva HDZ-a 1990 na kojoj je usvojeno  izvješće o proteklim izborima  a razgovarano je i oko uspostave vlasti na svim razinama.

Predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž kazao je kako je ta  stranka najbolji izborni rezultat ostvarila u Posavskoj županiji, gdje je osvojila  sedam mandata u Županijskoj Skupštini.

– Možemo biti zadovoljni zato što smo samostalno kao stranka zastupljeni na svim razinama, ali ne možemo biti do kraja zadovoljni, jer u određenim sredinama očekivali smo i bolje rezultate –  istaknuo je Raguž.

Dodao je kako oko ustroja nove vlasti ne treba žuriti. – U Posavini imamo realnu šansu da sastavimo Vladu pod vodstvom HDZ-a 1990, u tijeku je vođenje pregovora i vidjet ćemo kako će stvari završiti – kazao je Raguž. On drži da je sedam  kandidata HDZ 1990, koji su prošli na izborima za zastupnike u Županijsku skupštinu, najkompetentnije da formira novu županijsku vladu.

Predsjednik ŽO HDZ-a 1990 Pejo Damjanović kazao je da su već  imali razgovore sa HDZ-om BiH oko zajedničkog formiranja vlasti, ali su oni završili neuspješno. Damjanović je istaknuo da su imali razgovore i sa drugim parlamentarnim strankama te kako  očekuje da se one okupe oko programa, platforme i  načina vođenja vlasti u ŽP po modelu stranke HDZ 1990.

Fena

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACRON a peur que la Russie conquière l’Europe. Pourquoi a-t-il peur de ça ? Qu’est-ce qui est mal à ce que Paris soit libéré...

Le président français Emmanuel Macron a appelé à une défense européenne plus résolue et intégrée, exposant sa vision d'une...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -