Published On: Pon, svi 24th, 2021

Nebojša Vukanović pušten iz pritvora

Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, pušten je na slobodu nakon što ga je jutros privela trebinjska policija, potvrđeno je “Nezavisnim” u PU Trebinje.

Iz policije je ranije priopćeno je da je danas oko 10.40 uhićena osoba čiji su inicijali N.V. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS.

Naveli da je navedena osoba od jutros dva puta prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira.

Bojan Stević, predsjednik Okružnog suda u Trebinju potvrdio je u izjavi za “Nezavisne” da je jutros njega i Milana Bosića, predsjednika Osnovnog suda u Trebinju, Vukanović izvrijeđao zbog čega je djelovala i policija.

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, zamjenik šefa Kluba poslanika SDS-a Nedeljko Glamočak i zastupnik ove stranke Tomica Stojanović, kao i narodni zastupnik iz PDP-a Ljubiša Krunić, su zajedno sa još dvadesetak simapatizera ove stranke i stranke Nebojše Vukanovića “Za pravdu i red” negodovali ispred zgrade PU Trebinje zbog uhićenja Nebojše Vukanovića.

Četvorica političara su razgovarala sa zapovjednikom Policijske stanice Trebinje Veselinom Milićevićem radi Vukanovićevog puštanja na slobodu.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>