Published On: Sub, kol 14th, 2021

Messi: Supruga i ja smo plakali

Lionel Messi karijeru nastavlja u PSG-u nakon što je u Barceloni proveo 21 godinu. Ispred stadiona su ga uoči nedjeljne press konferencije dočekale tisuće navijača, a kad je u press dvorani Nou Campa ugledao sve svoje suigrače te Xavija i Andresa Iniestu, Messi se slomio.

Uz dugi aplauz svih okupljenih Messi je ridao, a pomogla mu je tek supruga koja mu je iz prvog reda dodala maramicu. Nakon što je aplauz stao, Messi je stao na govornicu i jedva je govorio.

U razgovoru za BBC nekoliko dana kasnije Messi je prepričao kako su izgledali prvi trenuci kada je doznao da mora napustiti Barcelonu.

“Otac mi je rekao tu vijest dok smo bili kod kuće. Otišao je prvo vidjeti se s Barceloninim predsjednikom Joanom Laportom, a kad se vratio, rekao mi je sve i htio me pripremiti prije nego što Antonella i djeca sve saznaju. Potom sam sve rekao Antonelli i plakali smo. Bili smo jako uznemireni, a zatim smo razgovarali o tome kako na najbolji način to prenijeti djeci. U prosincu smo im obećali da ćemo ostati, a znali smo da će ovo biti veliki šok. Za Thiaga posebno”, rekao je Messi.

Nakon što je Barcelona objavila da se rastaju, Messi je bio izgubljen, piše Index.hr.

“Nismo imali kamo otići. Za nas je to sve bilo puno neizvjesnosti i nervoze u smislu toga gdje ćemo početi iznova, kamo idemo. To je veliki preokret za našu obitelj.”

Neymar Messija nagovarao da dođe u PSG

PSG nije čekao ni sekunde. Neymar je odigrao veliku ulogu u ovom transferu.

“Kad je moj otac počeo razgovarati s Leonardom (sportskim direktorom PSG-a, op.a.), Neymar je to znao. Počeo je govoriti suigračima da bi se transfer mogao dogoditi. Stalno smo bili u kontaktu.”

Messi je za PSG potpisao do 2023. godine uz mogućnost da se ugovor produlji na godinu dana. Zarađivat će po sezoni između 35 i 40 milijuna eura, ovisno o ostvarenim bonusima. Messija su tisuće navijača dočekale na pariškom aerodromu./HMS/

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x