Subota, 4 svibnja, 2024

Velika policijska akcija na području FBiH

Must Read

Od jutros je u tijeku opsežna policijska akcija na području Federacije Bosne i Hercegovine protiv skupina i pojedinaca koji se bave teškim i organiziranim kriminalom, priopćila je jutros Federalna uprava policije koja tu akciju provodi zajedno s kantonalnim ministarstvima unutarnjih poslova.

Trenutno se vrše pretresi na više od 150 lokacija.

Ova akcija kodnog naziva “Sigurnost” provodi se pod nadzorom nadležnih kantonalnih tužiteljstava u koordinaciji s Federalnim tužiteljstvom te pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Akcija je rezultat višemjesečne istrage te zajedničkih i usklađenih aktivnosti svih policijskih organa u Federaciji Bosne i Hercegovine, navedeno je u priopćenju.

Tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH, uključen je u aktivnosti u okviru akcije kodnog naziva „Sigurnost“, jer se u okviru akcije očekuje uhićenje tri osobe osumnjičene za organizirani kriminal, te njihova predaja postupajućem tužitelju.

O aktivnostima koje se provode informiran je i glavni tužitelj Tužiteljstva BiH.

Nositelj aktivnosti na terenu je Federalna uprava policije.

Tužiteljstvo BiH podržava koordinirane i udružene policijske akcije u borbi protiv svih oblika kriminala, radi otkrivanja i procesuiranja počinitelja kaznenih djela, te stvaranja sigurnijeg okruženja za život svih građana naše zemlje, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Abcportal

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -