Petak, 3 svibnja, 2024

Đukanovića u Beogradu prati 20 automobila

Must Read

slikac (1)ZAGREB – Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović doputovao je večeras poslije 10 godina u Beograd, u prvu zvaničnu posjetu Srbiji.

Đukanović je stigao avionom na aerodrom “Nikola Tesla”, odakle je u pratnji 20 automobila, otišao u centar grada.

Prema neslužbenim informacijama iz Podgorice, crnogorski premijer imaće radnu večeru s predsjednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem, prenose beogradski mediji.

Dačić će sutra u 10.00 sati dočekati Đukanovića ispred Palače Srbija, nakon čega će se dvojica premijera sastati “u četiri oka”, najavila je Ured Vlade Srbije za suradnju s medijima.

Nakon susreta dvojice premijera predviđeno je da s Đukanovićem razgovara i prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić. Potom će biti održan plenarni sastanak delegacija Srbije i Crne Gore.

Dvojica premijera potpisaće sporazum o suradnji između Vlade Crne Gore i Vlade Srbije u kontekstu pristupanja EU, a zatim će se Dačić i Đukanović obratiti medijima.

Đukanović će se sastati i sa predsjednikom Skupštine Srbije Nebojšom Stefanovićem.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je, prema najavama, također sutra trebao razgovarati s Đukanovićem, otputovao je u međuvremenu u Johannesburg na komemorativni skup povodom smrti Nelsona Mandele.

Sa Đukanovićem u posjetu Srbiji dolaze i crnogorski ministri gospodarstva i održivog razvoja i turizma Vladimir Kavarić i Branimir Gvozdenović.

Đukanović je posljednji put bio u Beogradu prije 10 godina, na pogrebu premijera Zorana Đinđića.

– See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=sr&tl=hr&u=http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Djukanovica-u-Beogradu-prati-20-automobila-221630.html&usg=ALkJrhimkbBgtcx3xLAI90VJinHl1liZ0Q#sthash.7dCtqIsp.dpuf

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -