Petak, 3 svibnja, 2024

Dodik: Istina je najjače oružje Republike Srpske

Must Read

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da Republika Srpska može bez oklijevanja i stida govoriti o svom sudjelovanju u povijesti i da je istina njeno najjače oružje.

Dodik je u obraćanju prilikom posjete Beogradskom sajmu knjiga, gdje je predstavljen Štand Republike Srpske u znaku obilježavanja 100 godina od početka Prvog svjetskog rata, rekao da je veoma važno da se Srpska, kao nezaobilazan regionalni partner, predstavlja na ovom sajmu i pisanom riječju bori za istinu.

On je dodao da je sljedeća godina, kada se obilježava stotinu godina od početka Prvog svjetskog rata, za Republiku Srpsku veoma važna i da je Srpska opredijeljena da se na sve načine, a posebno kroz knjigu i obrazovanje, bori za istinu.

“Zato je veoma važno biti ovdje i biti ćemo tu i sljedeće godine”, naglasio je Dodik.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je uvijek fascinantno kada netko pretoči misao u književno djelo i da joj je zbog toga drago što se Srpska predstavlja na Beogradskom sajmu knjiga.

Ona je podsjetila da Republika Srpska već dugi niz godina provodi aktivnosti koje idu u prilog njene promocije.

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađen Cicović zahvalio je svima koji su doprinijeli da Srpska na što bolji način bude predstavljena na Beogradskom sajmu knjiga, te predsjedniku i premijeru Srpske poklonio Sabrana djela Pere Slijepčevića, zajedničko izdanje Akademije znanosti i umjetnosti Republike Srpske i Sveta knjige “Ćosović” iz Beograda.

FENA  l Dnevno.ba

Posjetu sajmu Dodik i Cvijanovićeva su nastavili obilaskom štandova izdavača iz Republike Srpske, ali i ostale.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -