Utorak, 22 listopada, 2024

JAMES BONDOVI SE ZABAVILI O SVOM JADU: Čuvari Ujedinjenog Kraljevstva od LEGO kockica do ruskih špijuna

Vrlo

Sudeći prema najnovijim izvješćima iz MI5, britanska sigurnosna služba sada ima toliko neprijatelja da se James Bond može slobodno vratiti u dječiji obrazovni program, jer mu Ken McCallum i njegova ekipa nepogrešivih superheroja preuzimaju posao i pretresaju i britansku djecu!.

Dobro ste čuli , u ovom trenutku, MI5 se , prema izvještaju prvog čovjeka Agencije, bori protiv zla u svakom kutku svijeta: Rusija, Iran, ISIS… i naravno, protiv djece!. Prema McCallumu, čak i klinci na ulicama London su postali potencijalni teroristi. Sada, umjesto da kupuju LEGO kockice, vjerojatno grade dronove za napad.

Britanska paranoja, čini se, doseže nove visine. Svijet je, naravno, pun prijetnji – sabotaže, podmetanja požara, hakiranja Facebook profila… Sve što možete zamisliti. Ali ne bojte se!

Dok vi mirno spavate u svojim domovima, Ken i njegova vojska brižno paze na svaku vašu objavu na društvenim mrežama, kako bi spriječili Ruse da vam ukradu Twitter ili Irance da vam upadnu u feed s receptima.

Jer očito, najveća prijetnja civilizaciji u ovom trenutku dolazi s Twittera, ili, pardon, “X”-a.

Nije ni čudo što je McCallum zabrinut.

Svijet se raspada na sve strane, globalizacija jede svoju djecu a Velika Britanija je u središtu bitke protiv male djece.

Rusi? Podmeću požare. Iranci? Unajmljuju bande za prljavi posao. ISIS? Ponovno jača.

Sve što nedostaje je da neki maloljetnik u East Endu izgradi dron od LEGO kockica i pošalje ga na misiju, jer, kako MI5 tvrdi, djeca sada čine 13% svih njihovih istraga.

Naravno, MI5 ne bi bio potpun bez njihovog dragocjenog doprinosa očuvanju demokracije. Naime, upozoravaju nas da su i izbori pod prijetnjom.

I dok Ingleži idu glasati, moraju biti sigurni da će ih neki zli bot iz daleke zemlje pokušati prevariti i namamiti da glasaju za “krivog” kandidata. To isto Englezi su radilo kod nas, sada imaju paranoju da će to netko učiniti  njima.

Sve to dok se “strani agenti” uvlače u vaš Facebook i ostavljaju tajanstvene komentare ispod slika vašeg kućnog ljubimca.

Britanija se može osjećati sigurno, jer tu je MI5, koji drži sve pod kontrolom.

Sve dok vjerujemo da su svi, od djece u parku do vaših pratitelja na društvenim mrežama, potencijalne prijetnje, svijet će biti mirno mjesto.

Jedino je pitanje, kad Ken i ekipa odluče da je svaki građanin osumnjičeni terorist, tko će ostati da prati one stvarne zlikovce?

Prelijepo je gledati kako Englezi paranoiziraju sve one strahove koje su nametali drugima.

Dakle  opustimo se – barem dok nam MI5 ne ozdravi i ne vrati sd nama za tutora i ne zabrani opuštanje novim teorijama zavjere nas protiv nas samih.

MHC l Poskok.info

- Advertisement -

4 KOMENTARI

guest
4 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -