Utorak, 22 listopada, 2024

Što ti prijateljica koja izgleda mlađe od tebe 10 godina nikad neće priznati da radi u svoja 4 zida?

Vrlo

Svi imamo tu jednu prijateljicu koja, čini se, prkosi vremenu i uvijek izgleda kao da je tek zakoračila u svoje 30-e, dok ti već polako razmišljaš o kremama protiv bora. Naravno, reći će ti da to nije ništa posebno – „Pijem puno vode“ ili „Koristim samo malo kreme za lice“, ali istina je mnogo dublja. Evo nekoliko stvari koje ti sigurno nikad neće priznati:

  1. Ima čitav arsenal krema i seruma – Dok ti imaš jednu bočicu hidratantne kreme, ona ima čitavu rutinu u kojoj svaki proizvod ima svoju svrhu.
  2. Spava kao princeza – Neće ti reći da je njezina soba hram spavanja, sa svilenom posteljinom i maskom za oči, a mobitel se gasi barem sat vremena prije spavanja.
  3. Ne izlazi bez kreme za sunčanje – Da, čak ni zimi. Sunce je njezin najveći neprijatelj, a UV zrake nemaju šanse protiv njezine svakodnevne zaštite.
  4. Ima privatni tretman za stres – Meditacija, joga, duboko disanje… nebitno što, ali stres je kod nje pod kontrolom. Tvoj smijeh na to? Nema veze, dok ti skupljaš bore, ona skuplja mir.
  5. Ima vrijeme za sebe, bez obzira na sve – Možda će reći da je previše zauzeta, ali vjeruj, svaku večer ima ritual samo za sebe – od opuštajućih kupki do čitanja knjige uz čašu vina.

Dakle, dok ona skromno govori da nema neku posebnu tajnu, sve ove male stvari čine veliku razliku. Ali, hej, nisi ni ti daleko – možda samo trebaš malo ukrasti neki trik iz njezine rutine!

 

- Advertisement -
guest

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

MIŠETIĆ IZNIO VRLU VAŽNU INFORMACIJU: Bošnjaci su u Washingtonu bili ti koji su 1994. zagovarali i uveli etnički princip u BIH . Sad optužuju...

Na platformi X ponovno je izbila žustra rasprava o presudi Europskog suda za ljudska prava u slučaju "Slaven Kovačević"....
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -