Srijeda, 23 listopada, 2024

Međunarodni znanstveni skup „Posljedice nestanka Bosanskoga Kraljevstva“ 24. i 25. listopada 2024. u Mostaru

Vrlo

Hrvatsko kulturno društvo Napredak proglasilo je 2024. godinom Kraljice Katarine Kosača Kotromanić, obilježavajući 600 godina od njezinog rođenja (1424.-2024.).

U povodu tog značajnog jubileja, u prostorijama Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u četvrtak 24. i petak 25. listopada 2024. godine, održat će se Međunarodni znanstveni skup pod nazivom „Posljedice nestanka Bosanskoga Kraljevstva“.

Organizator ovog skupa je HKD Napredak – Institut za kulturu i tradiciju Hrvata u BiH, a suorganizatori su Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Institut za istraživanje migracija u Zagrebu, te Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu. Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti BiH (HAZU BiH) pokrovitelj je skupa, na kojem će sudjelovati 29 znanstvenika iz šest različitih zemalja.

Medijski pokrovitelj ovog važnog događaja je novinska agencija Fena.

- Advertisement -
guest
0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -