Nedjelja, 6 listopada, 2024

Nedjelja koja donosi nove brige: Stižu nova kiša i pljuskovi!

Vrlo

U nedjelju, 6. listopada 2024., Bosnu i Hercegovinu ponovno očekuju kiša i lokalni pljuskovi, što bi moglo donijeti dodatne poteškoće u već pogođenim područjima. Prema Federalnom hidrometeorološkom zavodu BiH, kiša će padati u jutarnjim satima i tijekom prijepodneva, obuhvaćajući veći dio Bosne i sjever Hercegovine.

Vrijeme danas i sutra Današnje temperature zraka u 14:00 sati pokazale su raznoliku sliku: od hladnih 4°C na Bjelašnici do toplih 24°C u Neumu. Sarajevo i Zenica su zabilježili 15°C, dok je Mostar dosegao 21°C.

Sutra će u BiH prevladavati oblačno vrijeme, no poslijepodne se očekuje smanjenje naoblake. Ujutro i prijepodne kiša će zahvatiti većinu Bosne i dijelove sjevera Hercegovine, dok su poslijepodne mogući lokalni pljuskovi na istoku i jugoistoku Bosne te na sjeveru i jugoistoku Hercegovine. Padaline će biti slabog intenziteta, ali bi mogle donijeti dodatne probleme u već pogođenim područjima.

Vjetar će u Hercegovini i jugozapadu Bosne biti slab jugozapadni, dok će u ostatku zemlje puhati sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Temperature će se kretati od 6°C do 12°C u jutarnjim satima, dok će dnevne temperature dosezati između 12°C i 18°C, na jugu do 21°C.

U Sarajevu se očekuje pretežno oblačno vrijeme uz povremenu slabu kišu. Jutarnja temperatura će biti oko 10°C, a dnevna oko 15°C.

Zaključak Iako kiša neće biti jakog intenziteta, nadolazeći pljuskovi mogli bi donijeti nove izazove. Zbog trenutnih vremenskih uvjeta, preporuča se oprez na cestama, posebice u područjima koja su već pogođena nepogodama.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Nogomet ili smrt: Kad apokalipsa Jablanice nestane u sjeni golova

Dok apokaliptični prizori sela Zlate kod Jablanice jedva dolaze do očiju javnosti, sportski naslovi puni golova i hat-trickova preuzimaju...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -