Petak, 27 rujna, 2024

Preminuo Nikola Buhovac, osnivač portala Brotnjo.info

Vrlo

Nikola Nino Buhovac, osnivač portala Brotnjo.info i dugogodišnji medijski djelatnik, preminuo je nakon teške bolesti, izvijestili su u srijedu njegovi prijatelji i kolege.

Buhovac je kroz svoj rad ostavio neizbrisiv trag u medijskoj promociji čitlučkog kraja i Hercegovine. Pokretač portala Brotnjo.info, poznat po samozatajnosti i predanosti poslu, ovaj je projekt vodio iz ljubavi prema rodnom kraju, što je rezultiralo stvaranjem prostora za promociju lokalnih priča, pothvata i uspomena koje bi inače ostale nepoznate.

Buhovac je svojim djelovanjem povezao ljude unutar zajednice, ali i širom svijeta, čineći Brotnjo.info mjestom gdje su se okupljale pozitivne priče i vijesti koje su uveseljavale sve generacije.

Osim u medijskom sektoru, Buhovac je bio aktivan i u političkom životu te je svojim angažmanom dao značajan doprinos lokalnoj zajednici.

Njegovi prijatelji ističu da je i u suočavanju s bolešću pokazao snagu i hrabrost, ostavši do posljednjeg trenutka optimističan i posvećen vrijednostima koje je promicao kroz svoj rad./HMS/

- Advertisement -

1 KOMENTAR

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Kako bi izgledala karta Jugoslavije danas da nije bilo HercegBosne?

Jedan aspekt postoji oko HercegBosne o kojem se rijetko govori. Njena omraženost među ideološkim Jugoslavenima. Ne govorimo ovdje o...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -