Petak, 27 rujna, 2024

Američka obavještajna služba upozorila Trumpa na “stvarne i specifične” prijetnje Irana da će ga ubiti

Vrlo

Američka obavještajna služba upozorila je bivšeg predsjednika Donalda Trumpa na “stvarne i specifične” prijetnje iz Irana, koje sugeriraju planove za njegovo ubojstvo. Ova informacija dolazi putem priopćenja Trumpove predsjedničke kampanje, u kojem se ističe da je Ured direktora nacionalne obavještajne službe obavijestio Trumpa o ovim prijetnjama u kontekstu potencijalne destabilizacije Sjedinjenih Država.

Steven Cheung, direktor komunikacija Trumpove kampanje, izjavio je da su obavještajni službenici primijetili pojačane i koordinirane napade u posljednjih nekoliko mjeseci. Također je naglasio da agencije za provedbu zakona rade na zaštiti Trumpa i osiguravanju da nadolazeći izbori budu slobodni od vanjskog miješanja.

Ova upozorenja dolaze usred rastućih tenzija s Iranom, posebno u svjetlu nedavnih bombardiranja koja je Izrael izveo na lokacije povezane s Hezbollahom, libanonskom grupom koju podržava Teheran. Iran je ranije odbacio optužbe o planiranju napada na Trumpa, što dodatno pojačava složenost trenutne međunarodne situacije.

Za više informacija o ovim prijetnjama i njihovim implikacijama na međunarodnu politiku, pratite nas za ažuriranja.

- Advertisement -

2 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Kako bi izgledala karta Jugoslavije danas da nije bilo HercegBosne?

Jedan aspekt postoji oko HercegBosne o kojem se rijetko govori. Njena omraženost među ideološkim Jugoslavenima. Ne govorimo ovdje o...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -