Srijeda, 18 rujna, 2024

Trump prijeti povlačenjem iz debate s Kamalom Harris

Vrlo

Kampanje republikanskog i demokratskog predsjedničkog kandidata u SAD, Donalda Trumpa i Kamale Harris, sukobile su se u vezi s predstojećom debatom koja bi se trebala održati na televiziji ABC, prenosi Glas Amerike.

Kako se navodi, tim demokrata traži da mikrofoni kandidata ostanu uključeni sve vrijeme debate, dok Trump prijeti da će se povući iz debate jer smatra da je televizija ABC “pristrana”, iako je ranije pristao sudjelovati u duelu.

“Zašto bih vodio debatu protiv Kamale Harris na toj televiziji”, napisao je Trump na društvenim mrežama, uz tvrdnje o “pristranosti” mreže ABC.

Glasnogovornik kampanje Kamale Harris, Brian Fallon, izjavio je da je njihov zahtjev da mikrofoni kandidata tijekom debate budu uključeni sve vrijeme, a ne da im se isključuju kada im istekne vrijeme za izlaganje, kao što je to bio slučaj u prvoj debati, prenosi Reuters.

“Potpredsjednica je spremna nositi se s Trumpovim stalnim lažima i prekidanjima u realnom vremenu. Trump bi se trebao prestati kriti iza dugmeta za isključivanje mikrofona”, naveo je Fallon u priopćenju.

Viši savjetnik Trumpove kampanje Jason Miller kaže da su “već rekli da nema promjene dogovorenih pravila”.

Međutim, Trump je kasnije rekao da bi više volio da mu mikrofon bude uključen i da mu se nije dopalo što je prošli put bio isključen.

“Meni je svejedno. Radije bih, vjerojatno, da mikrofon bio uključen. Ali, dogovor je bio da će biti isto kao i prošli put”, naveo je Trump.

Istraživanja javnog mnijenja pokazuju da je Harris u tijesnom vodstvu u odnosu na Trumpa na nacionalnoj razini od dva do tri posto, navodi Glas Amerike./HMS/

- Advertisement -

7 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -