Četvrtak, 19 rujna, 2024

Mislav Oršić vraća se u Dinamo?

Vrlo

Mislav Oršić (31) mogao bi se vratiti u Dinamo, prema pisanju nekoliko turskih medija.

Najdalje je otišao Taka Gazetesi, koji tvrdi da su Dinamo i Trabzonspor u naprednim pregovorima oko Oršića. Transfer bi se mogao brzo dogovoriti jer Oršić nije zadovoljan u Turskoj, gdje ne igra, a Dinamo je spreman vratiti ga, bilo kroz posudbu ili trajni transfer.

Oršić je dosad upisao samo devet nastupa za Trabzonspor, uz jednu asistenciju, dok je u prvom kolu nove sezone turske Superlige bio na klupi. Trenutno je četvrti najplaćeniji igrač Trabzona s godišnjom plaćom od 2.6 milijuna eura, pa bi ga klub rado prodao.

Oršić je u siječnju 2023. prešao u Southampton za 5.75 milijuna eura, ali nije se uspio nametnuti, odigravši samo pet utakmica. Nakon ispadanja Southamptona iz Premier lige, Oršić je prešao u Trabzonspor, ali se tamo suočio s teškom ozljedom.

Njegov povratak u Dinamo sigurno bi oduševio navijače, s obzirom na njegova ključna postignuća u prošlim sezonama. Međutim, postoje i nedoumice: Oršić je u 32. godini, već godinu dana nije igrao, a na njegovoj poziciji Dinamo ima puno igrača. Unatoč tome, njegova lojalnost klubu i popularnost među navijačima čine njegov povratak vrlo atraktivnim./HMS/

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -