Srijeda, 23 listopada, 2024

ZBOG IZJAVE DA GA VRIJEĐA IZRAZ “GENOCID U SREBRENICI” Njemačka bi mogla utamničiti preživjelu žrtvu Aushwitza

Vrlo

Ivan Ivanji n preživio je nacističke  logore smrti Auschwitz-Birkenau i Buchenvald. No ponovno bi mogao postati žrtva Njemačke. I to zbog prava na slobodu mišljenj. Naime, moderna Europa koja se nekad dičila ustavnim pravom na slobodu mišljenja, odlučila je procesuirati one koji ne misle onako kako je presudio Haaški sud. Na to su prisiljeni i BH Hrvati čije je žrtve ova šaka talibana potpuno zaobišla.

Dakle ako Emir  Suljagić prijavi Ivanjija, ovaj živahni i bistri starac, koji je preživio Holokaust kazneno će odgovarati uđe li na teritorij Njemačke. Tako će ga Njemačka ponovno utamničiti.

Razlog? Ivanji je u emisiji s Tihomirom Ladišićom decidno i argumentirao izjavio da negira presudu u kojoj stoji da je u Srebrenici počinjen genocid. Štoviše on tvrdi da ga taj termin vrijeđa. Nikada nitko nije tako snažno ustao protiv  Haaškog suda i njegoce presude u Srebrenici koliko ovaj zatvorenik Aushwitza i Buchenvalda.

Izjava je u Bosni proglašena strogo opasnom te su je svi muslimanski mediji potpuno izignorirali.

Naravno da MC Potočari neće prijaviti Ivanjija,  kao što neće prijaviti ni Safeta Oručevića i Muzej rata i genocida u Mostaru u kojem se negira genocid u Grabovici. MC Potočari brinut će se o par važnih stvari. Da svijet nikad ne sazna da je preživjela žrtva obiteljski nasilnik i da je u Mostaru umjetna inteligencija stala na stranu UZP-.a.

 

Iako imaju zakonsku obvezu prema Zakonu o MC Potočari ukazivati na svaki komadić BIH gdje se negiraju zločini  i genocidi, prije će dev kroz iglene uši proći nego će Suljagić primjetiti da simbol stradanja Mostara nije Grabovica nego Stari Most.

Zamislimo da je za nekog simbol stradanja Srebrenice onaj asfalt u centru đe je pala granata a ne sami Potočari.

Apeliramo na g. Ivanjija da  svakako otputuje u Njemačku na godišnjicu zatvaranja Aushwirtza. Želimo vidjeti to njemačko junaštvo nad slavenskom slobodom misli na djelu.

Svakako bi bilo zanimljivo vidjeti vlasti Njemačke, kako privode žrtvu Aushwitza koji tvrdi da ga sintagma “genocid u Srebrenici” vrijeđa u novu tamnicu.

MC Potočari nije se niti osvrnuo na ovaj interview.  Jer se svaki argument g. Ivanjija teško može oboriti.

 

- Advertisement -

29 KOMENTARI

guest

29 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Narod u Odžaku kaznio HDZ zato što je policajac tukao poljoprivrednika?

Kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) Anes Osmanović preuzeo je vodstvo u utrci za načelnika Općine Odžak, zahvaljujući glasovima pristiglim...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -