Petak, 18 listopada, 2024

Željka Cvijanović: Istjeraćemo Helezovu priču na ČISTAC

Vrlo

Članica Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović rekla je da će na današnjoj sjednici Predsjedništva biti zatražena informacija o navodima ministra obrane Bosne i Hercegovine Zukana Heleza.

Cvijanović je navela da je za sjednicu Predsjedništva BiH predložila informaciju o Helezovim navodima o “postojanju određenih paravojnih formacija i kampova na teritoriji Republike Srpske” koje je izrekao gostujući u Pressingu na N1.

Navela je kako je ta točka zaista vrijedna pažnje, te da hoće da istjerati na čistac i da se utvrdi odakle su te informacije.

Ona je dodala da će na sjednici Predsjedništva BiH samo biti zatraženo dostavljanje informacija od Obavještajno-sigurnosne agencije /OSA/ i onih koji su o tome pričali.

“Međutim, ono što se moglo čuti u javnosti jasno pokazuje da tu nema nikakvih stvarnih prijetnji”, istaknula je Cvijanovićeva.

Ona je istaknula da je to izmišljena priča urađena po matrici “jedan ministar u dogovoru s albanskim i bošnjačkim lobistima po svijetu”.

- Advertisement -

14 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zašto ih javno imenuju ako će ih Izrael ubiti? Nisu čuli za riječ “tajnost”?

Khaled Mashal, jedan od dugogodišnjih lidera Hamasa, imenovan je za vršitelja dužnosti vođe terorističke organizacije nakon što je Yahya...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -