Petak, 18 listopada, 2024

LAMENTIRANJE IZ AUSTRIJSKE STYRIE: ‘SAD je alarmiran i razočaran zbog Milanovićevih izjava o BiH, to ne govori ni Vučić!’

Vrlo

Svaki put kad se Beču ne svidi neka Milanovićeva izjava oni se pozivaju na neimenovani izvor iz State Departmenta. Te se preko fiktivnih prijetnji pokušava modelirati politika južne austrijske pokrajine. Hrvatske.

Eto i mi smo alarmirani i razočarani ponašanjem State Departmenta u BIH, njegovim odnosom prema narodu Petra Hercega Tomića, koji je dao život za Ameriku, selektivnim suđenjima u kojima se Haaški sud skupa sa Sudom BIH za zločine proglasi Talibanskim sudom.

A posebno smo razočarani zbog činjenice da nas se promatra kao Bianco Narod koji potpisuje sve što dođe iz Amerike bez da nas se uopće pita.

Isto tako razočarani smo zbog činjenice da još nisu povukli svog ambasadora iz BIH iako se lik otvoreno miješa u skrivanje ratnih zločinaca i radi recimo ovo:

Plaho nam je žao što više na čelu Hrvatske ne vidite kooperativnog ucijenjenog HDZ-ovca i što ste sve više svjesni da Hrvati ne misle biti avatar nacija.

Otpepajte od Milanovića. I ne prijetite dronovina. Provaljeni ste.

Zbog bahatog ponašanja USA administracije prema nama, našoj djeci, našoj pobijenoj djeci, a posebno zbog naivnog ili pak namjernog nasjedanja US ambasadora na džihad lažni i podmetnuti video s Kordićem zadatak hrvatskog neovisnog aktivizma u BIH mora biti da Čović i HNS povuku neupitni potpis za ulazak u NATO. Ili nek izgube izbore.

Mi smo što se davanja djece velikim carstvima, za vaše ratove, bili oni osmanski, habsburški, germanski  ili američki, za ovo stoljeće , i zadnjih par, završili.

I ne zanima nas Styria analiza.

U svakom slučaju Bijela Kuća morala bi konačno pokazati nekakav respekt prema nama. Dok su Bidenovi reptili na čelu nje, očekivati od njih da poštuju bilo kakve vrijednosti i partnerstva naivno je.

A upirati ih za Oluju, kraj rata, donošenje mira u BIH i ulogu Hrvata u svemu tome još naivnije.

Trebali su nam odmah reći da je Oluja bila akcija za Bošnjake. Manje bi Srba naseljavali u BIH.

Dodajmo ovome svemu da u ponašanje Austrije nismo razoračani. Njen kolonijalni nagon  itekako nam je poznat.

Styriu treba zapaliti.

 

- Advertisement -

2 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Mogu li Vanga i Nostradamus pobijediti NATO?

Dolazi nam godina koja miriše na vatru, dim i proračunate podvale – 2025. U ovom velikom kazalištu sudbine, Nostradamus...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -