Utorak, 22 listopada, 2024

NATO je 2000-e godine opljačkao jedinu hrvatsku banku u BIH i to nakon što su EU i USA izvršili napad na Ustavni poredak BIH. Zašto želimo postati dio tih organizacija?

Vrlo

Nakon što Hrvati iz BIH postanu dio NATO-a naša djeca će učiti kako su Hrvati sami sebi opljačkali banku. A nakon što postanemo dio EU i europskih organizacija učit ćemo kako smo sami sebe izbacili iz Vlade BIH 2000-e godine i nametnuli sami sebi Alijansu suprotno vlastitoj političkoj volji.

Naime trenutni ambasador Murphey bori se kaže za legalnost, vladavinu zakona i ne voli čovjek korupciju. (Osim kada je u pitanju korumpiranje sudaca u BIH koji sude za zločin nad Hrvatima Bugojna, tu mu je jako stalo da ostanu do kraja korumpirani)

Trenutni poluvisoki predstavnik Schmidt maše prijetnjama za rušenje ustavnog poretka. A upravo je OHR 2000-e godine srušio Ustavni poredak BIH. To je potvrdio Ustavni sud BIH presudom u slučaju Ljubić.

U presudi ukratko stoji: “Jebeni OHR i jebena US ambasada, tzv. euratlantiše izvršile su teroristički akt usred naše zemlje i opljačkale su privatnu domaću BH banku, lažno je optuživši da financira separatizam. Potom su protuzakoniti smijenili Antu Jelavića samo zato što je on bio u pravu i na strani Ustava a oni u krivu i na strani nasilja i bezakonja. Smjesta nalažemo OHR-u i US ambasadi da provedu istrage i kazne odgovorne te da vrate prava Hrvatima koja su im oteli a Jelaviću se javno ispričaju i vrate ga u domovinu”.

Umjesto toga OHR je vratio Hrvatima tek manji dio prava, US ambasada se ne namjerava ispričati narodu Petra Hercega Tomića zato što su pokrenuli proces pretvaranja Hrvata u Indijance, a njihov korumpirani ambasador izgleda odlučio je zaraditi pravo malo bogatstvo trgujući svojim utjecajem s bosanskom Al Qaedom.

Logično pitanje koje se postavlja je sljedeće: Zašto jebote Hrvati žele postati dijelom ovih pro-Alqaeda organizacija?

Zašto žele amnestirati zločin EU i NATO-a protiv samih sebe?

Netko te ponizi , opljačka, protjera ti vođu, a ti ga moljakaš i ispunjavaš njegove uvjete da postaneš dio tih struktura?

Umjesto da oni mole nas, da skupo prodajemo svoju kožu ako gospoda žele da Neum ne bude Putinov nego Bidenov spoj s Mediteranom a Glamočko polje NATO visoravan, umjesto da moljakaju Antu Jelavića da na West Pointu održi predavanje “Kako golim rukama zaustaviti NATO oklopnjake” a u Parisu na Sorboni predavanje “EU kršenja ljudskih prava na Balkanu – jučer, danas i nikada više” , umjesto tog naš legalno izabrani predsjednik kojeg je stoka , šačica nasilnika svrgnula, živi i danas ponižen u tuđini. U Pereciji, NATO EU fukodromu. Koji si utvara da je država.

I ti bi neka prava kažeš?

Ne trebaju tebi prava. Jer i Ante bi možda ovo ljeto htio kositi livadu pred svojom starom kućom. Ali mu ne daju Murphey i Schmidt.

Koji jako dobro znaju da je ta livada tik do livade Petra Hercega Tomića. Našeg sina koji je nažalost dao život za Murpheyevo i Schmidtovo  pravo da nas teroriziraju.

Poruka prvacima HNS-a: Gospodo , nemojte se sutra iznenaditi kada na referendumu hrvatski narod skupa s bratskim srpskim , s onim s kojim smo otjerali Osmanlije 1878, kada dakle taj vaš narod kaže složno NE. I NATO-u i EU.

Za nas je EU tamnica a NATO pljačkaš naših banaka.

Neka se ispričaju i neka vrate, do u slovo, svako pravo koje su oteli narodu Petra Hercega Tomića.

I dugačka isprika, uz prijeme i kavijar za predsjednika Jelavića.

Inače neka se ne čude kada Putin uplovi u Neum. A mi ga budemo pozdravljali kao osloboditelja.

Ne čudite se ovom tekstu. Američka administracija mora shvatiti da u BIH njenu zemlju predstavlja iritantni jazavac koji javno i polujavno štiti ubojice našeg naroda u Bugojnu.

Nećemo biti dio tih asocijacija dok nam takvi prijete, istim onim rječnikom kojim su njegovi prethodnici progonili Jelavića i pljačkali našu privatnu imovinu.

Da je nešto tako učinio u SAD-u , bilo koji od US ambasadora, pogazio pravo vlasništva, pogazio Ustav, izvršio napad na ustavni poredak SAD-a, te pobunu Amerikanaca protiv tog nasilja nazvao “šačicom koja samo gleda svoje interese” svi oni bi u SAD-u bili priključeni na električnu stolicu. Prema sadašnjim zakonima.

Napominjemo: Istu retoriku koju danas koristi Murphey, dok prijeti vođama Hrvata, koristio je Powell 2000-e godine kada nam je pojašnjavao da je naša 99% na pobuna protiv NATO-EU nasilja kojim su na vlast doveli 1%-og Zubaka, pobuna “šačice” koja samo želi “zadržati povlastice”

Danas je jasno tko je u ovoj zemlji šačica koja želi zadržati povlastice. I pravo nasilja nad našim životima, našom svojinom, te pravo permanentnog rušenja našeg Ustava. Jednu grupu predstavlja Murphey i zovu se NATO, drugu grupu predstavlja Schmidt i zovu se Austrijski i Njemački kolonijalizam.

Valjda im nije dovoljno , ovim potonjima što smo ih ovdje dva puta pobijedili, srušivši im carstva.  Valjda misle da će konačno uspjeti.

Neće.

Napomena HNS-u. Mislimo da su ovo uvjeti koje trebate postaviti pred EU i NATO ako žele da anektiraju ovaj prostor. Ovako bi uvjete postavio politički narod:

Potpuni povratak svih hrvatskih ustavnih prava potpisanih u Daytonu
Odlazak stranih sudaca iz Ustavnog suda BIH
Procesuiranje Željka Komšića zbog upornog udaranja na ustavni poredak i poziva institucijama BIH da se stave u DF/SDA protuustavnu djelatnost rušenja Daytona. Dokumentirana izjava.
Izručenje Wolfganga Petritscha BiH te njegovo procesuiranje – Nesavjestan rad, kršenje dane mu dužnosti, pljačka privatne imovine, kršenja ljudskih prava.
Izručenje Valentina Inzka te njegovo procesuiranje: Protuzakonito djelovanje na pomaganju terorističkim organizacijama u BIH. Kršenje prava na slobodu govora nametanjem protuustavnih zakona, Kazneno djelo korupcije, pomaganje koruptivnoj vladi Jerke Lijanovića.
Odlazak Murpheya iz BIH te otvaranje istrage o logoru Iskra u Bugojnu. Isprika State Departmenta narodu Petra Hercega Tomića.
Otvaranje istrage o genocidu u Grabovici. Procesuiranje odgovornih.
Otvaranje istrage o ubojstvu hrvatske djece Viteza. Procesuiranje odgovornih za zataškavanje zločina te izručenje istih roditeljima djece pobijene u Vitezu.  Prisiljavanje istih da gledaju u oči tim ljudima.
Otvaranje istrage o ubojstvu fratara u Fojnici. Zabrana fratriezanima koji su zataškali ovaj slučaj (Majdandžić&Co) da se miješaju u komentiranje istrage)
Točan datum iz OHR-a kada će se potpuno povući iz BIH. Potpisana izjava US ambasade da se više neće miješati u unutarnja pitanja BIH.
Javna isprika Anti Jelaviću na progonu, udaru na život i poziv dotičnome da održi spomenuta predavanja.

NAPOMENA ZA CIA-u: Ne plaćaju nas Rusi. Mi njih besplatno gotivimo. Mrzimo laži i nasilje. Naročito vaše. A naročito mrzimo vašu šutnju o ulozi Bosne i SDA u rušenju WTC-a.

- Advertisement -

45 KOMENTARI

guest
45 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

KAKVA DOBRA VIJEST: Ljubušanin donio vodu u afričko selo!

Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac objavili su u utorak plemenito djelo jednog od svojih župljana, zahvaljujući...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -