Petak, 20 rujna, 2024

Argentinci: “Dalić je izjavom razljutio Messija”

Vrlo
Argentinski Clarin smatra da je Zlatko Dalić ponovio grešku Louisa van Gaala uoči večerašnje polufinalne utakmice Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu (20 sati). Clarin citira Dalićeve komplimente Lionelu Messiju, ali i opasku da argentinski kapetan ne sudjeluje previše u obrambenoj igri.
“Ne trči puno, ne trči ni za loptom. On čeka loptu sa svom snagom i energijom. On ne sudjeluje u obrani i ne smijemo mu dozvoliti da primi loptu jer tada radi najviše štete, s obzirom na to da je najbolji igrač na svijetu u posljednjih 10 godina”, rekao je Dalić na jučerašnjoj presici.
Argentinci su ove izjave spojili s kritikama kojima je Van Gaal navodno uznemirio Messija. Na kraju utakmice Argentine i Nizozemske došlo je do razmirica pa su neki argentinski igrači imali što reći sad već bivšem izborniku Nizozemske. Clarin tvrdi da su Messija razljutile ove riječi:
“On je igrač koji može odlučiti utakmicu u individualnoj akciji. U polufinalu 2014. igrali smo protiv Argentine, koja nije dotaknula loptu, a mi smo izgubili na penale. Sad želimo osvetu”, rekao je Van Gaal uoči četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Messi je u toj utakmici sjajno asistirao suigraču Nahuelu Molini, a potom i pogodio iz penala. Gol je proslavio gledajući prema nizozemskoj klupi.
- Advertisement -

26 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Von der Leyen iz Poljske najavila 10 milijardi eura za poplavljena područja u srednjoj Europi

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen najavila je u Wroclawu pomoć od 10 milijardi eura zemljama srednje Europe...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -