Petak, 18 listopada, 2024

ZEZNUO ENC: Zaglavio mu se tempomat, policija mu dizala rampe na dok nije ostao bez benzina

Vrlo

VOZAČ kineskog SUV-a imao je neugodno iskustvo nakon kojeg vjerojatno više nikad neće voziti s uključenim tempomatom. 
Dogodilo se to početkom mjeseca kad je neimenovani vlasnik kineskog SUV-a Haval H6 vozio autocestom blizu grada ZhuZhou u provinciji Hunan. On je u jednom trenutku primijetio da ne može ugasiti tempomat, ali i da ne rade kočnice, pa nije mogao usporiti, a kamoli zaustaviti se. 

Nastavio je voziti brzinom od 100 km/h te je uspio kontaktirati policiju, koja mu je mogla samo osigurati siguran prolazak i rutu na autocesti. Kako izvještava AutoHome, vozač je jedino mogao nastaviti voziti, što je i učinio. Kontaktirani su i inženjeri iz Havala, ali nitko nije mogao pomoći. 

Tempomat je ostao zaglavljen, a automobil se nastavio kretati konstantnom brzinom. Nažalost, spremnik je izgleda bio gotovo pun, pa je morao voziti preko 500 km prije nego što je motor ostao bez goriva. Vozač je naknadno izjavio kako je spoznaja da ne može stati bila izrazito uznemirujuća te ga je uhvatila panika. Bio je sam u automobilu te kaže da se uspaničio zbog straha za svoju sigurnost, ali i sigurnost drugih sudionika u prometu. 

Haval je podmarka tvrtke Great Wall Motor, a model H6 je jedan od najpopularnijih modela na kineskim cestama. Trenutno se radi na otkrivanju uzroka ovog vrlo neugodnog kvara. 

- Advertisement -
guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -