Petak, 18 listopada, 2024

ŠTO JE POTPISAO ALIJA? Koliko god to bilo bolno, Bošnjaci imaju pravo saznati punu istinu o Ustavu Federacije BIH

Vrlo

Bili smo uvjereni da će divljanje divljaka, zalutalih u sam vrh bošnjačke politike, prestati, nakon hladnog tuša koji im se dogodio nakon presude Ljubić.

No to divljanje se još više pojačalo i Inzko im je dao još jednu šansu, pune 4 godine  mandata da završe se Hrvatima.

Međutim posljednje 4 godine znatno se pojačao postotak iseljavanja Bošnjaka, dok su se Hrvati čak počeli i vraćati.

Bilo smo uvjereni da će divljanje Bakira, Emira, Željka, svog tog Muslimanskog bratstva stati nakon što je Schmidt nametnuo bijedne, ljigave izmjene načina popune doma naroda, izmjene koje nisu niti sjena onog što je naložio Ustavni sud BIH, no nakon toga čujemo opet tu skupinu divljaka kako govore o Srpskoj i kako tamo treba mijenjati izborni zakon.

Iako nema presude Ustavnog suda na izborni zakon koji pokriva Srpsku.

A divljanje divljaka, Senada Facea, Emira, Bakira, nastavlja se.

Oni kao da su sami postali žrtve svoje propagandne zablude. Je li moguće da su i sami počeli vjerovati u laži koje godinama prodaju Bošnjacima?

Bilo kako bilo, netko će morati izići pred Bošnjake, ne znamo tko će to biti , bilo bi najbolje da to budu gospoda iz OSCE-a i OHR-a, oni su sve i zakuhali, bilo bi stvarno ok, dužni su to Hrvatima, jer pojma nemaju koliko su nam naštetitili, dakle da plate jumbo plakate promo materijal, i u prime timeu svih emisija puste kratki jingl, sljedećeg sadržaja:

Bošnjaci, vaša politička elita vas laže, Alija je u Washingtonu potpisao podjelu vlasti u Federaciji s Hrvatima. Radni naziv FBIH je hrvatskobošnjačka Federacija. Ne radi se o HDZ-u, volja Hrvata, iako su malobrojniji, svaki put mora biti u Vladi FBIH. Onaj skup stranaka koji osvoji 50% glasova Hrvata mora biti zastupljen u Vladi FBIH. Sad je to HDZ jer smo ih natjerali da glasuju za jednu partiju, ali smirite se, sutra će s vašim Al Qaeda Blokom okupljenih oko proterorističke SDA, biti neke druge hrvatske stranke. Recimo HSP. Oni su skloni džihadu i terorizmu. Eto.

Doista bio bi red od OHR-a da ovo  javno kažu Bošnjacina. Od OHR-a koji je toliko zla nanio hrvatskom narodu u BIH i zaustavio naše pravo na pluralizam, politički razvoj, i učinio nas debilnom molitvenom zajednicom, zamrznutim društvom čiji se političari niti političke ideje ne mijenjaju, jer smo pod majorizacijom.

Kada Bošnjacima postane konačno jasno da FBIH nije isto što i RS. Da je FBIH konsocijacija, dvoetažni stan Hrvata i Bošnjaka, sa zajedničkim dvorištem u kojem roštiljaju svi skupa, pa i Židovi i Srbi i Romi, kada 90% konačno shvati Ustav entiteta u kojem živi treba ih onda lijepo pitati:

Je li vi uopće prihvaćate FBIH i njen Ustav, suživot s Hrvatima ili ne.

Ako kažu ne, treba im dozvoliti da napuste Federaciju BIH i osnuju vlastiti entitet.

Nikog se ne treba tjerati da živi u entitetu koji ne prihvaća.

Najmanje Bošnjake. Zaboga toliko su propatili, ako im je patnja dijeliti nešto s Hrvatima, i ako im se to gadi, tko je ta Međunarodna zajednica da ih tjera na to?

Netko će reći da Bošnjaci neće iz Federacije bez hrvatskog kolača u njoj. Nije točno. Bošnjaci su veliki štovatelji Druga Tita. A Titova egida je – svoje nedamo tuđe nećemo. I Bratstvo i Jedinstvo.

Dakle nema spora, da će Bošnjaci, napustiti Federaciju i odvojiti se od Hrvata, ako oni to žele. Nitko im to pravo neće braniti. A mi kao liberali i demokrate moramo im u tome pomoći.

 

MhC l poskok.info

- Advertisement -

47 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

47 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -