Subota, 4 svibnja, 2024

HOSTESA MUDŽAHEDINA LAŽE GDJE STIGNE: Nametanje Izbornog zakona proizvelo podjele, važno je čuvati mir

Must Read

Odlazeći bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović kazao je danas u Pragu na summitu lidera Europske političke zajednice da je jako važno da je Bosna i Hercegovina sudjelovala i da su potvrđeni stavovi BiH o Ukrajini, koji su usklađeni sa zajedničkom vanjskom i sigurnosnom politikom EU.

“Također, istaknuo sam značaj nastavka evropske i euroatlantske perspektive BiH. Na bilateralnim sastancima istaknuo sam zabrinutost zbog etničkih podjela i tenzija koje je proizvelo nametanje Izbornog zakona”, kazao je Džaferović, iako ni jedna bošnjačka stranka nije negativno reagirala na Schmidtove intervencije u Izborni zakon i Ustav FBiH, niti je u zemlji bilo prosvjeda zbog toga.

Bosni i Hercegovini, dodaje, potreban je mir i stabilnost, zato je izuzetno važno da bude osiguran nastavak prisustva međunarodne vojne misije u BiH, kao i da BiH dobije kandidatski status.

“Uvjeren sam da je sazrela svijest da je približavanje BiH EU snažan način da se osnaži mir, te se može očekivati ubrzo da će Bosna i Hercegovini dobiti kandidatski status”, zaključio je Džaferović.

- Advertisement -

12 COMMENTS

    • Bošnjaci se stalno žale na podjele neće ništa da dajele hoće sve za sebe kada to bude a neće nikada zavladalo bi valjda blagostanje sa komšićem đeferovićem izetbegovićem novalićem sebijom na ćelu zdravstva begićem elezom suljagićem bajrovićem kao savjetnikom takvi državnika.Bošnjaci vjerujete li vi dabi država išla u razvoj sa nabrojanim !

      • Tz bošnjaci su balkanski c,rnc,i kad za mm neka odluka ne ide njima na mlin onda ide plakanja “nja nja mjze nas jer smo musjemani dza dza” 🐷🤢

  1. Ova prica o apelu za clanstvo u EU cini otklon od price njihova skrbnika.Sta li je ,il je licemjerje il je otpor skrbniku?Sta ces u EU kad vam je Erdo reka,a vi mu gromoglasno pljeskali,da vam je Europa neprijatelj?Licemjerno brate do bola.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -