Petak, 3 svibnja, 2024

IZBORI U TUZLI SU NEZABORAVAN METAFIZIČKI SUSRET S BLIŽNJIMA: Dražen iz Tuzle se krenuo potpisati na glasanju, a onda je uslijedio šok….

Must Read

Prema navodima Dražena J. iz Tuzle, na biračkom popisu zatekao je imena nekih svojih preminulih članova obitelji, donose tamošnji mediji.

“Došao sam glasati i dao osobnu iskaznicu, žena okrenula da se potpišem, kad vidim svog pokojnog djeda Dragutina Jurišića koji je umro prije 40-ak godina, vidim tetku Katicu Jurišić i baku Bernardu Jurišić koje su preminule prije više od 12 godina. Ja pitam tu ženu, kaže, ja ovdje radim za 90 KM. Predsjednica komisije viče “ja tu ne mogu ništa”, oni su nama dali takve papire. I to nije kod mene samo slučaj, još troje ljudi koji su došli isto su doživjeli” – ispričao je u nedjelju Dražen Jurišić iz Tuzle za Avaz.

Kako dalje navodi taj BiH medij, šokirani Jurišić nazvao je zatim Središnju izbornu komisiju, gdje mu je rečeno da pošalje e-mail.

“Tu su bila još dva člana komisije, rekli su da nisam jedini koji je to primijetio od jutros, da su umrli upisani. Glasao sam i izašao”, kazao je.

- Advertisement -

25 COMMENTS

  1. Nazalost kada nam neko umre moramo biti temeljiti i sve procedure papirologije odraditi za nase najmilije odmah ma koliko nam bilo tesko u tom trenutku prihvatit smrt i bol bila svjeza. Jer neki propust moze posluziti da se zloupotrijebljavaju nasi najmiliji koji su godinama mrtvi. Mene samo zanima znaju li ti za Allaha sto mrtve stavljaju na liste.

  2. I na kraju uvijek bude ujeo vuk kenjca.
    Što je najgore to će biti prihvatljivo tamošnjim Bošnjacima jer eto na štetu je Hrvata. A nisu svjesni da oni manipulišu i sa njihovim glasovima po svojoj volji.

  3. Pravo glasa u nakaradi bejha ima 3.300.000 miliona glasača.. Više od 2.300.000 stanovnika nema u nakaradi bejha.. 😁 😁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -