Utorak, 7 svibnja, 2024

Sikirevci bruje o župniku: ‘Mojoj ženi slao je golišave slike i zavodio je’

Must Read

U Sikirevcima se posljednjih nekoliko dana naveliko govori o lokalnom župniku koji je navodno uhvaćen u aferi s udanom mještankom. Mještanin Ivan Lepan prijavio je svećenika Stjepana Šumanovca iz sela četrdesetak kilometara istočno od Slavonskog Broda biskupu i nadbiskupiji jer je slao poruke njegovoj supruzi. Svećenik je navodno seksualno uznemiravao i druge župljanke, flertovao i razmjenjivao s njima seksualne poruke.

Slučaj je izbio na vidjelo kada je Lepan javno na svom Facebook profilu objelodanio kakve je poruke Šumanovac razmjenjivao s njegovom suprugom. Kaže da njegova supruga nije spavala sa župnikom, ali da joj je on slao golišave fotografije i pozivao je da navečer dođe kod njega. Pisao joj je da on nju doživljava kao muškarac, a ne kao svećenik.

- Advertisement -

19 COMMENTS

  1. HAHAHAAHAHAH tipični škutor p€d€riše u crkvi.
    Koja glupa vjera zabranjuje čovjeku da se ženi a onda djecu napadaju

    • Napadaju djecu? Pa ovdje nema djece čovjek ima potrebe sasvim normalno.
      Nije on nekakav slijedbenik nekakvog pedofila Muhameda nego muškarac.

  2. Taman ko da je nekoga silovao pa se raspisali. Uostalom koga briga ko je s kim dogodi nije nasilu.
    Inače poznata je mržnja ovog portala prema svećenicima… razumijem da si ateista Jovane nisam ni ja baš neki vjernik Ali da je tebi vijest da nekakav Seoski župnik ima nekakve seksualne korelacije sa seljančica ma ne mogu vjerovati.

      • Očigledno nisi razumio šta sam htio reći.
        Hoću reći ovo nije baš neka vijest… U svijetu živi oko milijardu još 3 ili 4 stotine milijuna katolika… E sad razmisli koliko ima svećenika koji dolaze iz istog naroda. logično je da ima svega od svetaca pa sve do onih koji nisu dostojni da budu svećenici. na ovoliki broj ljudi i svećenika u svijetu sigurno ima gotovo svakodnevno ovakvih afera. hoću reći da ovo nije nikakva vijest nego da poskok baš forsira ovakve vijesti. Nije teško provjeri zadnjih 10 pa možeš i više članaka o katoličkoj crkvi nećeš naći niti jedan pozitivan.
        U ostalom i

        • Razumio sam ja sve.Eto ko neki seoski svecenik jebe neku seljancicu i sta sad.Eto taj ce te ispovidit i otpustit ti grije?Eto taj ce posvetit hostiju?Eto taj se vinca za crkvu?I tisucu takvih eto o kojima nebi tribalo pricat vec uzimat zdravo za gotovo dok sve ne ode u elac.Razumis li ti sta ti ja ocu rec?Sami su sebi nametnuli tisuce obaveza i sto je najgore mogucnosti umisto da se lipo zene ali ne da zive od Boga vec da rade ko i ja i zive od svog rada i ako znaju i dostojni su propovidaju ric Boziju.Ko garantuje da nisu vecina pa i svi vaki?

    • Kad si ti kao musliman to primijetio onda možeš mislit kakvo je stanje sa po skokom.
      Katoličku crkvu preziru i isključivo pišu nekakve afere uglavnom izmišljene ponekad zakače i muslimane ali pravoslavnu crkvu ne diraju.

      • Što bi o njoj pisali….ona je pokretač ratova na Balkanu pa I ove zadnje agresije na bosnu hrvatsku i kosovo, a ide i crna gora AKOBOGDA…samo su SRBI veći politički dribleri, taman da se definiše duhovni i politički čedo i credo oni nadju nekog kackavalja pola srba pola Rvata i proglase ga pe.de.ro.filom da budu u svjetskom trendu i sve skupljaju i Hag i mujke i uj.ke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Prije 33 godina goloruki širobriješki Hrvati pokušali su zaustavili kolonu tenkova JNA. Nažalost nije im uspjelo,kolona je za par dana prošla gdje je...

Godinu i nešto kasnije 160 naoružanih Hrvata položit će život u srazu s tim tenkovima na Kupresu. Među njima će...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -