Petak, 3 svibnja, 2024

Schmidt se sastaje s veleposlanicima Kvinte, odluku će objaviti danas ili sutra!?

Must Read

Prijedlog visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovini danas bi se trebao naći pred veleposlanicima Kvinte, javlja portal Radiosarajevo.ba.

Pored šefa Izaslanstva Europske unije u Bosni i Hercegovini i posebnog predstavnika Europske unije u Bosni i Hercegovini Johanna Sattlera, sastanku bi trebali prisustvovati akreditirani veleposlanici Kvinte u BiH iz Republike Francuske, Republike Italije, Savezne Republike Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske.

„Bit će to prvi put da veleposlanici vide navedeni prijedlog. Do jučer on nije bio uopće završen“, tvrdi izvor portala Radiosarajevo.ba iz visokih diplomatskih krugova.

Prema informacijama Hrvatskog Medijskog Servisa visoki predstavnik Odluku o izmjenama Izbornog zakona i Ustava FBiH objavit će danas, dok sarajevski portal, prema neslužbenim informacijama tvrdi kako će se to dogoditi sutra./HMS/

- Advertisement -

39 COMMENTS

      • Da te podsjetim u.z.p. tz.armija BIH i mudžahedini ,mahmuljanin ,dobrovoljačka ,ima toga još .
        Džaba pjeniš ,sve dolazi na naplatu ,laganini .

      • Kako su muslimani od Hitlera tražili da “Bosna” bude pod izravnim protektoratom Reicha!Tako su, primjerice, muftiju jeruzalemskog El Huseinija, koji je kazao da su “jedini neprijatelji muslimana i islama na svijetu Engleska i Amerika udruženi sa Jevrejima” 5. aprila 1943. godine dočekale desetine hiljada oduševljenih muslimana u Sarajevu, a kasnije se susreo i s izaslanstvom Mladih Muslimana u kojemu su bili Alija Izetbegović i Nadžib Šaćirbegović.

  1. Ima li vecih licemjera od uze peovaca?
    Jucer nacist,okupator,turista. Danas ga,kuju u zvijezde,kazu to je pravi coek.🤣🤣
    Kakve gnjide!

  2. Šmit je u boljoj polovini BiH izgubio kredibilitet.Ako sad popusti u ovoj nazadnoj polovici.Onda je gotov.Bolje da se ne vraća,ustvari njemu je i onako bolje da se ne vraća je će ga talibani nabiti na neomašćen kolac.To im je ostalo još od tu,raka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -