Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

ODGOJ DJEČAKA U KAVAZOVIĆEVIM MEDRESAMA: Manijaci koji klanjaju i lešinari koji viču “tekbir”

Vrlo
- Advertisement -
Religiozni huliganizam postoji samo u BIH zahvaljujući potpunoj islamizaciji bošnjačkog društva a zadnja islamizirana skupina bili su oni koji su se godinama opirali religijama –  anarhisti i navijači.

Doista, možemo li zamisliti navijače Ultrase, ili navijače Borca ili Leotara, ili pak navijače Celtic Belfasta ili Glasgowa kako napadaju navijače, Liverpoola, ili ovi domaći Škripare, ili Rođene uz povik “Hvaljen Isus i Marija” , i to govore dok jedni druge udaraju palicama u glavu, lomeći im braheokefalne lubanje, a ovi na to odgovaraju, dok se bore da ne poginu: “Navijeke hvaljeni”.

Nešto tako bizarno dogodilo se na Kupresu. Vjerski povici uz lomljenje kostiju.

Kako je to moguće? Mogu li nam na ovo pitanje odgovoriti čelni ljudi Islamske zajednice u BIH: Zašto dominantno bošnjačke navijačke skupine tijekom sportskih pohoda ili masovnih tuča koriste uzvike religije mira i ljubavi – Islama? Što znači Allahu ekber i udaranje brata muslimana koljenom u vilicu? Što znači tekbir i zabijanje čakije u tijelo drugog brata muslimana? U kojem ajetu i kojem dijelu hadisa je nešto tako dopušteno?

Odnosno draga Zajednico Islamska, recite nam, čemu bolan vi uopće učite našu djecu?

To su znate i naša djeca, a najmanje su vaša. Pogotovo su naša kada od njih dobijemo šakom u glavu pa shvatimo koliko smo multikulturalna zajednica i kako nam je živjeti jedni s drugima.

Ako je kako kažete Islam religija mira, kako je moguće da se Allaha zaziva, i tekbir povikuje, u trenutku gdje jedna skupina navijača ide nanijeti fizičku štetu drugoj skupini. Obje skupine su pri tome pretežno muslimanske. Sve dok Bakir ne demantira i ne kaže da su to građanske, sekularne, multietničke.

Dakle dragi imami, možete li nam rastumačiti malo ovaj događaj i način na koji odgajate vaše mlade u vašim medresama? Ako ih odgajate ko onomad Antu Pavelića, koji je izrastao u toj medresi nemojte više ako Boga znate, i istog se bojite.

Recite nam konačno : jesu li Alahu Ekber i Tekbir, poklici jedne mirne vjere, pozivi na ljubav i znakovi mira ili se radi o ratnim pokličima mržnje?

Ako su ratni pokliči što je onda Islam? Vjera mira ili vjera rata? Ili pomoćna aktivnost sportskoj aktivnosti?

Pojasnite građanima BIH, jer mi antibosanske snage, fašisti i genocidaši, mi koji nemamo G.Kavazoviću čast da se zovemo potomcima Osmanlije, mi to to  ne kopčamo. To proarapsko probosanstvo.   Hvala vam unaprijed za svaki odgovor i pojašnjenje. Svaki dijalog koji nije s palicama.

Posljednje kolo Premijer lige BiH  donijelo je i žestok navijački sukob Manijaka i Lešinara.

Tučnjava se dogodila na Kupresu gdje su Manijaci namjenski došli kako bi napali navijače Borca, a njihov plan je urodio plodom te su u ovom okršaju odnijeli i pobjedu.

Lešinari su u sukobu s Manijacima ostali bez bubnja, šalova i drugih navijačkih rekvizita, a na internetu su se pojavili i snimke samog obračuna na kojima se vidi trenutak kada Manijaci tjeraju Lešinare u bijeg.

U međuvremenu se pojavila i još jedna snimka  snimljena iz prvog kuta jednog od navijača Željezničara, a na kojem se još bolje vidi trenutak kada su navijači kluba s Grbavice potjerali navijače Borca.

- Advertisement -

95 KOMENTARI

guest

95 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Ako muškarac pokazuje ovih 7 ponašanja u vezi, prevarite ga, život je kratak

Stalna potraga za potvrdom Stalno traži pohvale? Kao digitalni pečat odobrenja na svemu što radi. Samo mu fali da...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -