Petak, 3 svibnja, 2024

Putin: Zapadna opsesija sankcijama dovest će do najtežih posljedica za EU

Must Read

“Njihovi tvorci, vođeni kratkoročnim i napuhanim političkim ambicijama te rusofobijom, najvećim dijelom idu protiv vlastitih nacionalnih interesa, ekonomija i dobrobiti svojih građana. To se vidi, prije svega, u naglom porastu inflacije u Europi”, rekao je Putin.

“Zapadna opsesija sankcijama dovest će do najtežih posljedica za EU”

Prema Putinu, nastavak zapadne “opsesije sankcijama” neupitno će dovesti do “najtežih posljedica” za Europsku uniju, ali i za najsiromašnije zemlje svijeta.

“Krivnja za to je na elitama zapadnih zemalja, koje su spremne žrtvovati ostatak svijeta kako bi zadržale globalnu dominaciju”, rekao je Putin pa dodao da se Rusija nosi s “vanjskim izazovima” koji su nastali kao posljedica zapadnih sankcija i da inflacija u Rusiji usporava.

“Tjedni rast cijena je pao na 0.1%, to je vrlo blizu tjednoj stopi rasta koja odgovara procjeni inflacije ruske središnje banke”, rekao je Putin.

- Advertisement -

11 COMMENTS

      • Gorivo skoro 14 kuna! Malo je to, još, još, još – samo mnogo još dok ne dođe bar na 20 kuna. Inflacija na prehrambene artikle je već 25-30%. Malo je to, još, još, još, dok ne dostigne 100%. E moj Vaca, to još, još, udara po nama, tu mislim na sve Europljane, dok one koji su do ovog doveli, one preko Velike bare, ne da ne pogađa, nego oni u svemu profitiraju.

  1. Ova ablecina i psihopat je zapoceo rat i sad druge okrivljuje kad nije poslo kako je on to sebi zamislja.A moga je lipo sidit i novce brojit i narod mu u miru zivit.Jadno ali sad smo bar nacistu s kim posla imamo

  2. Putin udara gadno jake čvegere Zapadnim smraadovima i islamistima 🙁 – anglocionistička dominacija se primaknula kraju 😎 😎 !

    Naravno, njemačka i europska Zelena goovna imaju rješenje 😎 – smanjite grijanje i pravite sklekove u sobi 😎 , umjesto auta navucite stare tenisice i odskakućite na posao ili u šoping 😎 a – umjesto na more – ćešće se kupajte u kadi 🙁 🙁 🙁 ! Teretni pljuc za Zelena goovna 🙁 !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -